Ma, február 11-én van a biztonságos internet napja

2020. február 11. 12:20

Gyermekeink, szeretteink, barátaink biztonsága érdekében legyünk körültekintőek, vigyázzunk a személyes adatainkra, ne dőljünk be az álhíreknek.

2020. február 11. 12:20
Szentkirályi Alexandra
Facebook

„Nagyon sok időt töltünk az interneten és mára a világháló nyújtotta előnyökön túl megjelentek azok a negatív tényezők is, amelyek mellett már egyetlen ember, kormány és legfőképpen egyetlen anya sem mehet el szó nélkül. Gyermekeink, szeretteink, barátaink biztonsága érdekében legyünk körültekintőek, vigyázzunk a személyes adatainkra, ne dőljünk be az álhíreknek, használjuk tudatosan és óvatosan a szabad világ adta lehetőségeket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. február 11. 19:51
"ne dőljünk be az álhíreknek" A politikusok a dezinformáció mesterei.
szajnyalogatoviktor
2020. február 11. 17:34
remelem a prosti sracok is megfognak rohadni a bortonben pedofil videok terjesztese miatt...
szekuIa
2020. február 11. 13:54
Sunáznám a kis bukszát.
zsoltkom2
2020. február 11. 13:33
"Ma, február 11-én van a biztonságos internet napja" "A YouTube zéró toleranciát gyakorol a gyermekeket szexualizáló vagy kizsákmányoló tartalmak iránt. Világos szabályaink vannak az ilyen tartalmakkal szemben, gyorsan eltávolítjuk / bejelentjük az ilyen tartalmat, a kapcsolódó csatorna azonnali megszüntetése mellett. Ebben az esetben a Pesti Srácok megsértette a YouTube gyermekek szexuális zaklatásának ábrázolását tiltó szabályát." https://bit.ly/2vmkqg8
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!