Eger ennél többet érdemel! 

2020. február 28. 08:09

Az egri polgármester hanyagsága, szakmaiatlansága, hozzá nem értése miatt a városnak vissza kell fizetnie közel 300 millió forintot.

2020. február 28. 08:09
Nyitrai Zsolt
Facebook

„Tisztelt Egriek!

A város országgyűlési képviselőjeként egy tájékoztató levelet kaptam ma Gulyás Gergely minisztertől, amit postáztak Eger polgármesterének is. Sajnos a pecsétes papír az egriek számára rossz híreket tartalmaz.

A dokumentumból úgy tűnik, hogy az egri polgármester hanyagsága, szakmaiatlansága, hozzá nem értése miatt a városnak vissza kell fizetnie közel 300 millió forintot, amelyet korábban már átutalt a kormány és már a város kasszájában volt.

Ilyen módon az egri munkahelyek szempontjából fontos déli-iparterület építési beruházásainak befejezése is kétségessé vált. Szomorú vagyok a hír miatt. Mi a jövőben is azon dolgozunk, hogy Eger és az egriek ügyét előre vigyük. Az ügy azért is különösen fájó, mert a forrásvesztés elkerülhető lett volna az egri polgármester által határidőben elküldött e-maillel.

Eger ennél többet érdemel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ksara
2020. február 29. 11:02
Mindenki űrhajósnak hiszi magát, míg be nem gyújtják a rakétákat. Majd meglátjuk, hogyan tudnak városokat irányítani, mert eljön a pont, amikor a szájtépés nem lesz elég.
zsoltkom2
2020. február 28. 13:45
Közben folyik az élet... kulturálisan... "De miért ennyire eszelősen fontos a Fidesznek Bán Teodóra? Erre a kérdésre adhat választ az a meglehetősen pikáns történet, amelyet városházi források meséltek el a Nyugati Fénynek. Amikor 2003 végén az MSZP-SZDSZ-es többség kinevezte Bán Teodórát a Szabad Tér Színház élére, az akkori fideszes ellenzék nemmel szavazott. A szavazás után azonban Lévai Anikó személyesen hívta fel Kupper Andrást, a Fidesz akkori budapesti frakcióvezetőjét, hogy leszidja, amiért így megsértették a barátnőjét. Mint kiderült: Lévai Anikó és Bán Teodóra évtizedes jó viszonyt ápolnak. Az eset fültanúja szerint Lévai Anikó szabályosan kiabált Kupperral a telefonban, és ukázba adta neki, hogy kiengesztelésül küldjön egy hatalmas virágcsokrot Bán Teodórának. Ami meg is történt, a Fidesz budapesti frakcióvezetője egy malomkerék méretű csokorral kért elnézést Lévai barátnőjétől a "tévedéséért"." https://bit.ly/2T7algt
bispora
2020. február 28. 13:39
Nyitrainál kevesebb taszítóbb fideszes van- sajnos...
nyugalom
2020. február 28. 12:55
Jól választottak, hát fizessenek! Valószínű, nem ez lesz az első! Egy ostoba, hiú alakot vettek a nyakukba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!