Tudhat ez a nemzet valamit, ha egy Magyarország-térképtől ilyen sokan berezelnek

2020. január 04. 17:31

Íme, az agymosás végterméke: a magyartalanított magyar ember, a homo balliberalicus, aki egész életét békaperspektívában éli.

2020. január 04. 17:31
Pilhál Tamás
Pesti Srácok

„Pár nappal ezután viszont az ATV-s Csuhaj Ildikónak sikerült az alábbi kérdéssel megörvendeztetnie Gulyás Gergely kancelláriaminisztert a kormányinfón:

»Amikor közeledik a trianoni békeszerződés századik évfordulója, és a környező országokat mérhetetlenül irritál minden magyar utalás Trianonra vagy Nagy-Magyarországra, akkor jó dolog egy ilyen fotót kitenni? Miért van ott a térkép?«

Itt természetesen nem a hölgy személye a lényeges, hiszen akad több tucat balliberális kollégája és kolléganője, aki pontosan ugyanebben a tenyérbemászó formában tette volna föl a kérdést. Ő csupán egy prototípus.

Prototípusa annak a nemzeti érzéseitől megfosztott, lelketlenné tett nemzedéknek, amely elszenvedte a negyven évnyi kommunista-internacionalista, majd a harminc évnyi liberális-globalista agymosást. Az ő beteg koordinátarendszerükben a hazaszeretet, a magyar zászló lobogtatása, a gúnyhatárokon túli magyarokért való kiállás »magyarkodás«. A minket ért igazságtalanságokról, égbe kiáltó bűnökről való beszéd a szomszéd népek érzékenységének megsértése. Az országrablásra való emlékeztetés úgyszintén.

Íme, az agymosás végterméke: a magyartalanított magyar ember, a homo balliberalicus, aki egész életét békaperspektívában éli, bocsánatért esdekel, amiért magyarként létezni merészel, s honfitársaitól is azt követeli, magyarságukkal, tűzre való történelmi térképeikkel vagy az igazság kimondásával ne hergeljék a szomszéd népeket. Tudniillik rendkívül érzékeny lett a lelke szegény szomszédoknak, amióta komplett országnyi területeket kaptak a Nyugattól – a mi hazánkból…

Ismerős, ugye? »Legyünk a szomszédokra tekintettel, ne magyarkodjunk, de leginkább fogjuk be a pofánkat!« – üzeni nekünk évtizedek óta az éppen aktuális balliberális megmondóember, akit alkalmasint Kádár Jánosnak, Miklósi Gábornak, Medgyessy »Pezsgőző« Péternek, Kovács Laci bácsinak (»Merjünk kicsik lenni!«) vagy éppen Fekete-Győr Andrásnak hívnak, aki a magyar helyett román elnökjelölt mellett kampányol.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2020. január 05. 21:10
"Íme, az agymosás végterméke: a magyartalanított magyar ember, a homo balliberalicus, aki egész életét békaperspektívában éli." Pajti, tényleg csak ennyire vagy képes? Hogy is mondták a futballszurkolók? "Kurva gyenge." :)))
tango47
2020. január 05. 10:50
Ezt a jelenséget, amit jelen esetben Ildikó jelképez, és amiről Pilhál ír, hívják Stockholm-szindrómának.
Valandil
2020. január 05. 09:02
Sz*rakszik a fórummotor, ez sztálinnak ment volna.
Valandil
2020. január 05. 09:01
Nem az a baj, hogy buta (és rosszindulatú) vagy, hanem az, hogy erre még büszke is vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!