Hiú remény volt Hadházyban bíznom

2019. december 06. 19:18

Reméltem ezt a közleményt nem kell megírnom.

2019. december 06. 19:18
Sallai Róbert Benedek
Facebook

„Abban bíztam, hogy ezt a közleményt nem kell megírnom.
Híú remény volt abban bizakodnom, hogy Hadházy Ákos túl akar esni ezen az ügyön, és abban is, hogy a média képes korrekt tájékoztatást adni az ügyről. Sajnos Ákos miatt, és épp fontosabb témát az országban nem találó, néhány szövegértő olvasással küzdő újságíró miatt kénytelen vagyok nyilatkozni.

Mai napon a a Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokú ítéletében elmarasztalt becsületsértés vétségében. Az ítélet nem jogerős, jogi képviselőm, Dr. Bárándy Gergely a helyszínen bejelentette a teljes körű fellebbezési szándékunkat.

Mint többek számára ismert, Hadházy Ákos feljelentést tett ellenem garázdaság, testi sértés és becsületsértés ügyében. A garázdaság már korábban elvérzett a tényállás hiánya miatt. A mai bírósági ítélet a testi sértést sem tartotta megalapozottnak. Büntetőjogban kissé tájékozatlan, de arról lelkesen író kedves újságírók kedvéért: ez azt jelenti, hogy nem bántottam Hadházy Ákost, nem okoztam neki sérülést.

Hadházy Ákos Facebookon közzétett állításával szemben a videofelvétel pont nem bizonyította semmilyen vétség elkövetését, éppen ezért kellett három tanút megidézni, akikből ma kettő arról tett tanúvallomást, hogy semmiféle inzultust nem látott a verbális agresszión túl, amit eddig sem tagadtam, és amiért már többször elnézést kértem.
Egy tanú vélt látni ilyet, ő is csupán annyit, hogy Hadházy Ákost meglöktem. Nem mellesleg az a személy, aki ellen az ominózus napon a fegyelmi eljárás tartott, akinek védelmére Hadházy Ákos tanúként érkezett az eljárásra, akit kezdeményezésemre kizártak az LMP-ből, és aki ma Hadházy Ákos fizetett alkalmazottja. Lelkes »objektív« tanúvallomásában azonban minden tényszerű állításában tévedett a tanú, mint az a felvétel bizonyítja.

Mind nagy nyilvánosság előtt, mind személyesen bocsánatot kértem Ákostól, egyszer sem fogadta el, legutóbb éppen a bíróságon, ehelyett erőszakolta az eljárás lefolytatását.

Az eljárás tehát azt bizonyította: nem bántottam Hadházy Ákost, nem okoztam neki sérülést. Azzal, hogy ő a fellebbezés lehetőségét elutasította, ő is elismerte ugyanezt, amivel szemben korábban több nyilatkozatot tett – mint kiderült: alaptalanul.

Fellebbezésünket az ítélet azon állítása miatt nyújtottuk be, mely szerint én meglöktem, hiszen ez nem nyert bizonyítást. A médiában a mai napon alaptalan, hazug és valótlan állítások szerepelnek az eseményekről.

Őszintén sajnálom a történteket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hlaci83
2019. december 08. 00:09
Becsuletsertes... Egy ferfinak van becsulete, tobbek kozott az is hozza tartozik, hogy ha bunyo van, ferfikent is all hozza. Anyamasszony-katonaja aki rohan a tanarnenihez, ha egy kis balhe van. Javaslom a Csirahazy-nak gyujtsunk penz, hogy nove operaltathassa magat. A ferfi tarsadalom indithatna pert becsuletsertesert Hadhazy ellen. Szegyen ez az ember minden szempontbol...
Peter8811
2019. december 07. 12:30
Én csak a Radiátorban bíztam. :DDDDDDDDDDD
jetta84
2019. december 07. 11:18
Hadházi=Szarházi
Amerigo
2019. december 07. 11:04
Tébolydaérett ember becsületét megsérteni, amikor neki olyan nincs is? Nahát ez nem szép dolog! De ez a féreg csak megjátssza a hülyét, ezért fizeti a vén varangy valamelyik "független" és "civil" szervezete!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!