Biztató ütemben emelkedik a vérdíj a fejemen

2019. december 22. 10:35

Egy sérthetetlen nagyvállalkozó jogi nyomásgyakorlásából egy kültelki bűnöző fenyegetőzése lett.

2019. december 22. 10:35
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Büszkén tapasztalom az utóbbi napokban, hogy biztató ütemben emelkedik a vérdíj a fejemen: sikeresen kihívtam magam ellen a hazai kulturális élet legelvetemültebb kártevőinek dühét – az ósdi hős után a testzsír-pápa is veréssel fenyeget.

Majka papa ujjait az rántotta ökölbe, hogy nem hallgattam az általa fejlesztett és a magyarok adójából finanszírozott game show csúfos bukásáról – pedig hát mindenkinek vigyázzállásban illene kussolni, amikor Majka széjjelvarrt felsőtestére ráég egy túl nagyra szabott kabát. Hiába akarta vetélkedőjével megújítani a magyar televíziózást – úgy tűnik, e művelet elvégzése mégsem trash-celebekre vár. Nyilvánosságra hoztam, hogy a »Nyomd a gombot, tesó!« című műsor primitív, érdektelen és alig nézi valaki – nyilván jár a verés.

Schobert Norbert ingerültségét lovagias pózba csomagolja – véletlenül sem érti, mi a probléma a családjával, hisz a szénhidrátbevitelük teljesen rendben van.

»Aki a lányomat, vagy a feleségemet megsérti, azt pofán vágom. Puzsér Róbert is így fog járni, csak még nem volt szerencsém találkozni vele.«

Jelzem, hogy én Schobert Norbert feleségét és lányát nem sértettem meg – mindössze felhívtam a figyelmet arra, hogy miként használja a fitnessnácizmus hazai Obersturmbannführere kiskorú gyermekeit vállalkozásának népszerűsítésére. Bármilyen különös és keserves: én képviselem Lara és Norbert Junior érdekeit a gyermek- és serdülőkorukat marketingfelületté formáló apjukkal szemben, aki ókonzervatív nevelési elveit hangoztatva kölykeiből pénzével kérkedő influencereket gyárt. Schobert feleségéről eddig szót sem ejtettem – de ha már Norbi szóba hozta: Réka asszony legalábbis bűnrészes a két fiatalkorú kulturális megrontásában, sorsuk megrablásában és üzleti célú kiárusításában.

Az igazság kimondása eddig csak a kirakatcsalád jogászának fenyegetőzését eredményezte – figyelemre méltó, hogy az exrendőr, aki nyilván tudja, mihez van joga, kilépett az ügyvédnő szoknyája mögül, és az öklét rázza felém. Meg kéne ijednem? Pár hete még a kis Lara Instagram-fotóját is bűncselekmény volt közölni – ma már az egykori rendvédelmis veréssel fenyeget. Egy sérthetetlen nagyvállalkozó jogi nyomásgyakorlásából egy kültelki bűnöző fenyegetőzése lett. Mi lesz a következő lépés? Meglep a testzsírarányos haverjaival és néhány feszítővassal meg vezérműlánccal? Vagy esetleg elgondolkodik azon, hogy díváskodó lányának és trénerkedő fiának kiskorúsága nemcsak akkor probléma, ha írni merek róluk?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2019. december 26. 13:44
SZÍVás-rívás, napi izmozás és közhelyek puffogtatása PuZSÍR módra, "A Celebek Egymást Etetik" című szappanoperából.
binlaci
2019. december 23. 19:16
Meg a majka turné a 100 cigány zenekarral. No az is mi? Igazi művészet
tango47
2019. december 23. 17:57
Nem ismerem Sch.N. gyerekeinek szerepeltetését (nem is érdekel), viszont érdekelne Puzsér úr véleménye a mindenki Gretájáról (a Thumbergéktól). (Ha írt már róla, akkor bocs!)
retsag
2019. december 23. 17:55
Haskót, Puzsért, ilyeneket miért kell szemlézni???!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!