Mindennek van határa kivéve a balos gyűlöletkeltést

2019. november 27. 17:28

Amit Trump elnök személyével műveltek az nem volt vicces, hanem inkább bántó, gyűlöletet keltő és undorító.

2019. november 27. 17:28
Georg Spöttle

„Szeretem a kissé beteg rajzfilmeket, mint a »Firka Villa«, »South Park« és hasonlók. Tegnapig ide tartozott a »Family Guy« is, az este viszont töröltem a listámról. Este tízkor, mielőtt fellövöm a pizsit, gyakran néztem a sok éve tartó sorozatot, hogy vidáman zárjam le a napot. Az este viszont nagyon kiakadtam, mert amit Trump elnök személyével műveltek az nem volt vicces, hanem inkább bántó, gyűlöletet keltő és undorító.

Érdekes mód, pont a ballib keveredik mindig szexuális zaklatási ügyekbe és nem a konzervatívok. Ennek ellenére az elnököt állították be tapizónak, holott pont ellenlábasa Joe Biden szenátor, elnökjelölt kapta meg a Creepy Joe (Ijesztő Joe) becenevet, mivel előszeretettel ölelget és puszilgat kislányokat a rendezvényeken. Persze ő demokrata, így a ballib oldal vele nem foglalkozik. A rajzfilm főhőse Peter Griffin egy golfütővel próbálta agyonverni Trump elnököt, miközben annak felesége még biztatta is, hogyha megteszi, akkor lefekszik vele. Griffin a harc közben megpuszil egy Obama arcképet a Fehér-ház falán. Szóval nagyszerű szórakozás volt a baloldalnak. Nekem viszont, aki tudja, hogy Trump 4 millió amerikainak teremtett munkahelyet, cégeket hozott vissza Kínából és visszaadta a Made in USA felírat becsületét szánalmas volt és undorító. A Trump kormányzat megfékezni akarja az illegális bevándorlást, amely évi 88 milliárd dollárjába kerül az államnak (a fal csak 5 milliárd volt, és csak egyszer kellett kifizetni), amíg az Obama adminisztráció inkább legális státuszt adott az illegálisan bejutó tömegeknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alpayre
2019. december 02. 03:37
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
áfonya
2019. december 01. 08:24
Megint felülről terelgetik az emberek igazságérzetét. Akinek esze volt, az eddig is tudta, hogy az eszetlen profithajszolás, a globális cégek mindent felzabáló, országokat, népeket háborúba taszító ármánykodása okozza a legtöbb kárt a bolygón. Ez kiegészül a cégek által támogatott politikusok által alkotott parlamentekben, kongresszusokban, ahol szívbaj nélkül vezetik félre a választókat a háborúk valódi okairól. Több száz éves recept, hogy kell egy hősies, hazafias indok a háborúhoz, ha nincs, akkor csinálni kell...A szintén a globális tőke által támogatott civil szervezeteket nem kell bemutatni, ők az ötödik hadoszlop, akik álcivil,álhumánus elvek mögé rejtve folytatnak diverziót olyan országok, kormányok ellen, amelyek a globális törekvéseknek útjába állnak. Lásd Európa vonakodása a Szabadkereskedelmi Egyezmények terén, majd a meginduló "migránsválság" Európa ellen, és igen szarosgyörgy keze könyékig benne van...Ki ez a vén zsidó, hogy irányítgatja az európai vezetőket, irányelveket fektet le, aktivistákat vezényel az utcákra, ellenzékeket támaszt a kormányoknak /Momentum/??? Gondolom az új "mozgalom" célja is az lenne, hogy fokozza a káoszt, és szarosgyörgynek, meg a globális maffiának, akarom mondani multicégeknek ellenálló utolsó végvárakat is elpusztítsák...Ehhez méltó támogatást kapnak az istentelen bolsevik férgektől, antifáktól, meg a zöldálcával meghülyített lilahajú fiatal rendszerellenesektől...Minden felelős szülő dolga, hogy a gyerekét ne engedje ilyen irányba elterelni..
raxemte
2019. december 01. 08:19
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
queterlebs
2019. december 01. 00:18
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!