Partiarcok, irány Győr!

2019. október 10. 09:52

Reméljük, hogy végre itt is jó idők jönnek a hozzánk hasonlóan kiéhezett és megszomjazott arcokra.

2019. október 10. 09:52
Kácsor Zsolt
Népszava

„Mondom, ha győz a Borkai, és vele az új világnézet, akkor én Győrbe költözöm, mert Pest, úgy látszik, ahhoz képest semmi. Itt sajnos még nincs keresztény szabadság, de reméljük, hogy lassan itt is megmerevedik a rezsim, és végre jó idők jönnek a hozzánk hasonlóan kiéhezett és megszomjazott arcokra. E tekintetben a becsületes kispolgár kinézetű Tarlóstól nem sokat várok, még kevesebbet ettől a mosolygós képű Karácsonytól, szóval a leghelyesebb az lenne, ha egy Borkai-féle nagyágyú kerülne a főváros élére. Istenem, micsoda szexhajók üzemelnének a a Dunán!

Nem beszélve a bulinegyed új szolgáltatásairól, ahol végre a hülye fideszesek is nyíltan belevethetnék magukat az éjszakába, hogy ne kelljen ezeknek a szerencsétleneknek folyton külföldre szökni, hogy bulizhassanak. Ebben a tekintetben a KDNP-től sokat várok, mert ebben a Borkait is támogató törpepártban, lám csak, bőven képesek megtelni a véredények, és annak mindig az a vége, hogy a KDNP-nek illiberális merevedése lesz és feláll. Nekem ez tetszik.

Emlékezzünk csak arra a másik, ugyancsak a konzervatív KDNP által támogatott polgármesterre, Füzesabony egykori első emberére, aki a saját sofőrje tisztességben megőszült, idős édesanyját döntötte ágyba, s még fel is vette rejtett kamerával, hogy egy rátermett politikus milyen ravasz trükkökkel képes megkeresni a döbbent választópolgár kegyeit annak bugyijában. A parti vége az lett, hogy a füzesabonyi polgármesternek föl kellett állni a tisztségéből, de nem csodálkoznék rajta, ha kiderülne, hogy a Borkai a neves előd szexvideójából sajátította el a politizálás alapvető fogásait. Végül is Füzesabony nincs is messze Győrtől – mármint magánrepülővel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:39
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Peter8811
2019. október 10. 17:35
Ez olyan kinézetű mint Juszt László a TV ügyvédje, aki őzeket lövöldözött vadászati tilalom alatt, azzal indokolva hogy megrágták a fáját. Jól megbüntették öt elvették tőle az őzeket. Valószínű az a faszkalap is hasonszőrű, agyon zabálta magát a milliós fizetésből.
nobusup
2019. október 10. 16:45
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
balbako_
2019. október 10. 16:18
Nektek ott van Budaörs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!