Javaslat a kézbesíthetetlen rezsiutalványok felhasználására

2019. szeptember 26. 10:13

A kézbesítetlen utalványok értékével növeljék meg a jövő évi méltányossági nyugdíjemelésre biztosított keretet.

2019. szeptember 26. 10:13
Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület
MTI-OS

„Kezdeményezzük, hogy azon »Rezsiutalványok« értékét, melyeket a határidőig – szeptember 30-ig – nem sikerült a címzetteknek eljuttatni, úgy ezen kézbesítetlen utalványok értékével növeljék meg a jövő évi költségvetési törvényben szereplő 800 millió forintos, több éve változatlan méltányossági nyugdíjemelésre biztosított keretet.

Kezdeményezzük továbbá azt is, hogy azon »Rezsiutalványok« értékét, melyeket a határidőig – 2020. március 31-ig – nem használnak fel a jogosultak, úgy ezen felhasználatlan utalványok értékével növeljék meg a jövő évi költségvetésben szereplő, a nyugdíjasok részére 600 millió forintos, több éve változatlan egyszeri segélyre biztosított keretet.”

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jóember
2019. szeptember 27. 05:59
Háát, mitmondjak, kemény! Ezek aztán em lacafacáznak, retteghet tőlük Viktor rendesen. Igaz az a mondás, hogy, "mindenki csak az kapja amit kér". Ezek még kérni sem tudnak, nem is csoda, hogy nincs nyugdíjkorrekció.
Negue
2019. szeptember 27. 01:59
"növeljék meg a jövő évi költségvetésben szereplő, a nyugdíjasok részére 600 millió forintos, több éve változatlan egyszeri segélyre biztosított keretet.” Ez a Tyúkeszűek Országos Egyesülete kiszámolta vajon, hogy az a "gigantikus összeg" amit nem vesznek át az mennyi lehet? Bár...... lehet, hogy akár 12 forinttal is többet tudnának adni az említett nyugdíjasoknak. :D
kunfia
2019. szeptember 26. 18:31
Az Viktorunk zsebébe vándorol,tehát nem lehet.
Peter8811
2019. szeptember 26. 17:31
"NYUGDÍJAS PARLAMENT ORSZÁGOS EGYESÜLET" Gondolom Bokros Lalyos a Parlament egyesületlen elnöke.:)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!