Csak Kenderesit kell tönkretenni

2019. augusztus 03. 10:46

A most bunkó magyarozva sápítozó baloldali feministák hol voltak 2015 szilveszter éjszakáján, amikor Kölnben több száz nővel erőszakoskodtak Angela Merkel külföldi vendégei?

2019. augusztus 03. 10:46
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Abba pedig most ne is menjünk bele, hogy jómagam táncművészként mit gondolok, és mit tudok az éjszakában könnyű pénzért, enyhén szólva hiányos ruházatban dolgozó kollégákról. Legyen elég annyi, hogy Popova Aleszjának, Natalia Osipovának vagy Volf Katalinnak valószínűleg sosem értek egyetlen éjszakai bárban sem részeg vendégek a fenekéhez. Ők ugyanis nem a könnyű pénzt választották. Tanultak, dolgoztak, vért izzadtak, majd a legnagyobb színházak színpadán táncolták el a legnagyobb női főszerepeket. Én persze pontosan tudom, hogy Antoni Rita és társai szerint a szegény bártáncosnők egyrészt mind a szemét férfiak által kihasznált áldozatok, másrészt nekik is van úgynevezett testi integritásuk – jelentsen ez bármit is –, azonban a valóság az, hogy lehet tisztességes munkával is pénzt keresni.

Mondjuk nem árt, ha az ember előtte tíz éven keresztül napi hat órát a vízszintes (és nem a függőleges) rúd mellett állva gyakorol. Ami persze roppant nehéz és fáradtságos dolog, de megvan az az előnye, hogy nem fognak ittas állapotban levő férfivendégek véletlenül (se) az ember fenekéhez érni. A fenekéhez, amit a busás borravaló reményében alig takar valami. Ugyanis ilyen a popszakma. Megesik, hogy az éjszakában dolgozó hölgyek alfeléhez bizonyos ittas állapotban levő urak hozzáérnek. De a kevéssé jó képességű táncosok is választhatják a tisztességes utat.

Kenderesi Tamás természetesen hibát követett el. Először akkor, amikor sportemberhez méltatlan módon, még hajnalban is, ittas állapotban, iratok nélkül egy night-clubban mulatott.

Aztán pedig akkor, amikor a bártáncosnő fenekéhez ért. Egyiket sem szabadott volna. De a fiatal tehetség bocsánatot kért, megbűnhődött, és remélhetőleg tanult a hibáiból. Én már csak azt nem értem, hogy a most bunkó magyarozva sápítozó baloldali feministák hol voltak 2015 szilveszter éjszakáján, amikor Kölnben több száz nővel erőszakoskodtak Angela Merkel külföldi vendégei? És akkor hol voltak, amikor megjelentek azok a piktogramok, amiken azt jelzik az újonnan érkezett, analfabéta transzszíreknek, hogy amennyiben egy mód van rá, ne nyúljanak a német nők fenekéhez?

Vagy hol vannak most, amikor Berlinben már ott tartanak, hogy felvilágosító órákat kell tartani a migránsoknak, mivel túl sokat erőszakoskodnak? A felvilágosításon több témát is érintenek, így például elmagyarázzák a migránsoknak, hogyan ismerhetik fel, ha egy nő szexuálisan közeledik feléjük, vagy például hogyan kellene viselkedni, ha elutasítják őket. A kurzuson a közel-keleti és az észak-afrikai migránsoknak videót is levetítenek, amelyben elmagyarázzák, mi a különbség a beleegyezésen alapuló szex és a nemi erőszak között. És hol voltak, miért nem ragadtak tollat, amikor csak 2018-ban 6 046 szexuális jellegű bűncselekményt követtek el a bevándorlók?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. augusztus 04. 22:55
Bármelyik sportoló országnak elismerést hozzon ne szégyent a kulturálatlan viselkedésével ... vendégségben illik viselkedni. Drága fogás volt . :D
Vádakat terelő Juhász 2.0
2019. augusztus 04. 17:46
Bencével még 888 újságírója sem ért egyet, én viszont igen . Ez sem fog gyakran előfordulni. "Sajnálom, de nem gondolom, hogy a 22 éves Kenderesi Tamás minden áron, akár ilyen áron is kell a magyar úszósportnak. Kenderesi Tamás csak akkor kell(het) a magyar úszósportnak, ha végre felfogja, hogy mit jelent válogatott versenyzőnek lenni. Tamás úgy tűnik jelenleg nem érti ezt a dolgot. Nem nagyon fogja fel, hogy válogatottként nem önmagát, a hamar olimpiai bronzot szerző és ettől elszállt ostoba taknyost képviseli. Nem. Válogatottként Magyarországot képviseli és nem csak a medencében, de az utcán, a reptéren, de még a diszkó klozettjéban is. Ugyanis ő kizárólag válogatott versenyzői minőségében keveredett oda, abba az országba. Úgyhogy ha ő ott primitív módon viselkedik, akkor nem elsősorban önmagát, hanem az őt delegáló országot járatja le. És ha ittasan primitív, az nem mentség, hanem súlyosbító körülmény. Ugyanis válogatottként nem hogy egy rendőrségi ügybe, de egy sajtónyilvános berúgásba sem keveredhetett volna bele. A vizes VB nem az a „bulika”. Nincs véletlenül Önöknél valaki, aki elmagyarázná mindezt a csapat tagjainak?"
makapaka2
2019. augusztus 04. 09:50
Nagyon jó cikk , Bence.
Vádakat terelő Juhász 2.0
2019. augusztus 04. 09:48
Teljesen érthetetlen, miért lett ebből politikai ügy. Ha az lenne akkor az álkeresztény konzervatív tábornok kellene legjobban felháborodnia , hiszen Kenderesi Tamás mint az ország világhírű sportolója ,szégyent hozott egy olyan országra, ahol a kormány legfontosabb feladatai közé sorolja az európai keresztény kultúra megmentését. Egy igazi keresztény fiatal nem parálnázkodik, mert azt a tízparancsolat is tiltja ! Abban egyetérthetünk, hogy Kenderesi még messze van attól, hogy Magyarország legnagyobb úszói között tartsuk számon. Úszásban nagyhatalom vagyunk . Mos tucatszám lehetne sorolni azokat akik mint ember, mint sportoló jóval többet tettek le az asztalra. Voltak olyanok akik ugyanolyan jól indultak mint ő, de különböző okok miatt nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket. A legnagyobb hiba az, hogy sokan megpróbálják elsimítani a dolgot, pedig ez csak olaj a tűzre. Most már mindegy, hogy milyen eredményeket fog a jövőben elérni, ezentúl úgy fognak rá emlékezni, mint egy megbízhatatlan ,nagyképű senkire ,aki azt hitte, hogy neki mindent lehet. Bárkit megalázó helyzetbe hozhat, mert ő a Tamás. Mi lenne, ha kiderülne, hogy Tamás baloldali, egy Nagy Blanka? Jó lenne csendben maradni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!