Tenerifén képviseli választóit

2019. július 26. 22:09

Jókat szokott nyilatkozni Tóbiás József szocialista országgyűlési képviselő, expártelnök és éhségmenetelő.

2019. július 26. 22:09
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Jókat szokott nyilatkozni Tóbiás József szocialista országgyűlési képviselő, expártelnök és éhségmenetelő. (Legveretesebb szózatára máig emlékszem: a 2014-es önkormányzati voksolás előtt egy sajtótájékoztatón ezt mondta: »Ez a választás az emberekről fog szólni.« Ez nagyon megfogott.)

Ezúttal is jókat mondott az őt kérdezgető Blikk-riporternek. A kolléga arról érdeklődött, miért költözött el családostul az innen 3800 kilométerre fekvő Kanári-szigetekre (konkrétan Tenerifére). Nem macerás az Atlanti-óceán mellől bejárni a Kossuth térre? Tóbiás elmagyarázta, gyermekének légúti problémái miatt kellett odaköltözniük; az orvos javasolta, hogy válasszanak valami jó helyet, ahol tiszta a levegő. (Gondolom, latolgatták, a Szabadság-hegyre vagy Mátraházára menjenek-e, végül a Kanári-szigetek mellett döntöttek.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2019. július 28. 12:46
A szívem szakad meg érte. Allergia ? Irány Tenerife. Persze tuti beteg, mindahány allergiás költözzön gyorsan oda. Lehetne kormányprogram, ezzel kellett volna kampányolni, ennél biztosan több szavazat lenne. A másik jómadártól Simon pártelnöktől kérhet kölcsön. Hátha nem csak az a 700 milliócska parkol valamilyen számlán. Vagy zuslagtól . Vagy Medgyessy Alstom tanácsaiból kapott pár millió is szóba jöhet. Tenerife meg nem drága tényleg, az összes hajléktalan oda jár telelni így nem fáznak . Én az ilyen dumákra vagyok allergiás. Lapozom az atlaszt hol telepedjek le ahol nincs ennyi hülye.
Burmin
2019. július 27. 10:05
Jóska ez így nem megy - mondta Botox Ildi néni...
balbako_
2019. július 27. 08:24
Jellemző a nagy eszükre, hogy állandóan a Facebookon hencegnek a Kanári szigeteki kalanddal, mert azt nem lehet kihagyni, hogy nekünk erre is fussa..,..
apika2
2019. július 27. 08:21
Tényleg, az éhségmenetet el is felejtettem :) Istenem, de jó visszagondolni rá, mikor ilyen híreket olvas az ember :) Már csak a hitelesség miatt :)DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!