Kiléptem az LMP-ből

2019. június 05. 11:44

Ehhez a riszálós, ungárpetikés LMP-hez már semmi közöm.

2019. június 05. 11:44
Sallai Róbert Benedek
Facebook

„Lélekben még tavaly nyáron, a tagságom helyreállítása után engedtem el, majd gyakorlatban január 1-től nem fizettem tagdíjat, gondolván, hogy a jól működő rendszer majd kilép belőlem, de nem történt meg. Emiatt – tegnap elolvasva az alábbi közleményt – én léptem immár egy világos nyilatkozattal, hogy véletlenül se tartsanak nyilván tagként az LMP-ben, mert ehhez a riszálós, ungárpetikés LMP-hez már semmi közöm.

Életem egyetlen párttagsága volt, alapítója, egyik létrehozója voltam az LMP-nek, megtiszteltetés volt Schiffer András vezette frakcióban dolgozni, de már jó ideje vállalhatatlannak érzem az LMP ténykedését. Már jó ideje csak az a dac tartott itt, hogy tovább legyek, mint a mandátumtolvaj, szószegő Hadházy Ákos és Szél »Mandátumtolvaj« Bernadett.

EP választás előtt nem akartam ezzel előjönni, hogy ne tűnjön piti ártani akarásnak, de ez az egyébként LMP alapszabályát sértő nyilatkozat Máté részéről (ASZ 60. szakasz (2) bek.) kicsapta a biztosítékot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2019. június 06. 20:01
Neked még a "szétbaszomafejedetköcsög" típusú LMP-hez volt közöd, Robi, nem a riszálós "ungárpetikéshez"...
áfonya
2019. június 06. 02:40
Végre "SZANYI" kapitány... úgy nézki hogy nem kicsit beolvasott saját pártjának...ÉLŐ HALOTT-nak nevezte az MSZP-ét...ez igen ezt már szeretem!!! Újhelyi kiütötte a csávót és szanyi erre elindította saját vesszőfutását,le pocskondiázta minden félének a saját pártját...végül de nem utólsó sorban azt írta...kár hogy eddig is itt voltam többet nemszavazok erre a pártra....fasza csak így tovább..Nembírta már cérnával az öreg komcsi hogy nem nevezték ki elnöknek...már csak a korára való tekintettel is.
Toronyőr
2019. június 05. 22:41
Egy szimpi lépésed volt, Bence. Amikor betakartad Hadházy lódoktort. Egyébként te is ugyanúgy fetrengtél a flaszteron, meg bilincselgetted magad a parlament kapujához, mint a többi magamutogatós kretén. Vagyis kollektíve elmehettek valamennyien a vérzivataros picsába Bernikével az élen, persze.
illiberator
2019. június 05. 22:09
Kár volt belelépni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!