Nem reakciós

2019. június 05. 21:00

Nagyjából évente felhördül a szabadszájú balos nagyágyú, és nekimegy az aktuális vezetőknek.

2019. június 05. 21:00
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Nagyjából évente felhördül a szabadszájú balos nagyágyú, és nekimegy az aktuális vezetőknek. Vagy a »nagy elődöknek«, például a mostanság éppen triumfáló Gyurcsánynak, akit korábban az OPNI-ba vagy a szegedi Csillagba küldött volna. Ezúttal a valóban nem túl acélos EP-választási eredmény apropóján hányt epét a kapitány, például korrupt és degenerált társaságnak titulálva az egész MSZP-t. Emellett nekirongyolt a helyette is brüsszeli mandátummal vigasztalódó kampányfőnöknek, Ujhelyi Istvánnak. A vitriolos sorok és a kőkemény vádak tükrében mindenesetre csekélynek tűnik a leginkább Kunhalmi Ágnes és Korózs Lajos párttársak által hébe-hóba artikulált válasz, ami nagyjából szerényke felháborodásként írható le. Kizárásról szó sincs. Mindezek nyomán úgy tűnik, a szociáldemokrata hagyományokat nyomokban tartalmazó kommunista utód-, illetve törpepárt legalább tényleg nem reakciós.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2019. június 06. 10:02
Nagy a csend az ellenzéki sajtóban Szanyi írásáról. Csak nem telibetrafált valamit?
Héja
2019. június 06. 09:55
Tibor(c) panaszai mindig elszórakoztatnak...
Pelso j.
2019. június 06. 06:17
Dani, sokat segítene, hogy az emberek lassan elfelejtsék Szanyit, Korózst stb, ha ti rendszeres írásaitokkal nem tartanátok felszínen őket. Ugye nincs kettős munkaviszonyod....?:)
Vadakat terelő juhász
2019. június 05. 23:08
Most Orbán és a Fidesz van terítéken, kit érdekel Szanyi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!