Igazi mérföldkő

2019. május 14. 05:45

Nehezen tudok nagyobb megtiszteltetést elképzelni annál, hogy tagja lehettem Orbán Viktor delegációjának.

2019. május 14. 05:45
Kumin Ferenc
Facebook

„Mint a magyar-amerikai kapcsolatok fejlesztésén az elmúlt években többféle minőségben dolgozó kormánytisztviselő nehezen tudok nagyobb megtiszteltetést elképzelni annál, hogy tagja lehettem Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke delegációjának, amikor Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke a Fehér Házban fogadta. Nagyszerű nap, igazi mértföldkő!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2019. május 14. 22:04
"Nehezen tudok nagyobb megtiszteltetést elképzelni annál, hogy tagja lehettem Orbán Viktor delegációjának." - mondja a kliens. Nagy elődje meg ezt:"...nem lenne a kormány törvényalkotási lendületének gátja, sőt motorja lenne annak..." Vagyis Kumin korunk Schmittje.
Peter8811
2019. május 14. 13:48
Ha most Klinton néni az elnök akkor Végh Blankát hívta volna meg.
Tiszafa
2019. május 14. 12:22
Csak annak a komcsi bűnök elszámoltatását megakadályozó szarházi Sólyomnak ne dolgoztál volna...
gonterl
2019. május 14. 09:39
Ha valaki magához hív, ha valakivel egy semleges helyen találkozok, ha valakit magamhoz hívok, jelzi a valakivel fennálló viszonyomat. Ilyen alapon értékelhetjük a Trump Orbán, a Trump Kim és a Trump Putyin kapcsolatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!