Nem szégyellitek magatokat, hogy hülyének nézitek a népet?

2019. április 04. 09:03

Ilyen nyegle válaszokkal akarod te és a kormányod megvédeni a magyar munkahelyeket?

2019. április 04. 09:03
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Tállai a 3000 vendégmunkásról: Nekünk nem is szóltak

A kormány nemcsak bevándorláspárti, de pofátlan is. A MOL-vezér már mindenhol lenyilatkozta, hogy jön 3000, jórészt unión kívüli (török?) vendégmunkás a 15 ezer lelkes Tiszaújvárosba, Tállai András viszont arra az írásbeli kérdésemre, hogy ez milyen hatással lesz a magyar dolgozók bérére, illetve, hogy honnan fognak érkezni a gazdasági bevándorlók annyit válaszolt a kormány nevében, hogy nekik erről nem is szóltak. Közölte mindezt két nappal azután, hogy a kollégája, Bodó Sándor államtitkár a parlamentben már mindent bevallott.

Tállai András! Nem szégyellitek magatokat, hogy hülyének nézitek a népet? Ilyen nyegle válaszokkal akarod te és a kormányod megvédeni a magyar munkahelyeket? És még volt bőr a képeteken kiírni a plakátokra, hogy »Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját.« Közben már az állami cégek is bevándorlókat hoznak, csak a magyarok bérét ne kelljen emelni. Ti pedig elintézitek annyival, hogy nektek nem is szóltak. És ha nem szóltak, akkor nincs is vele dolgotok. Ezek után nekünk is csak egy van veletek: elzavarni titeket a közéletből egyszer s mindenkorra. Menni fogtok, hogy a magyarok maradhassanak.

Május 26-án üzenjük meg minél többen a kormánynak: a magyarok nem keleti vendégmunkásokat akarnak, hanem nyugati béreket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. április 06. 14:44
""..Nem szégyellitek magatokat, hogy hülyének nézitek a népet." Nem "nézzük" hülyének a népet--kezdjük ott. TÉGED NÉZÜNK ANNAK, DE TE AZ IS VAGY. EGYÉBKÉNT SZÉGYELLD MAGAD TE(!), TE HATÖKÖR, HOGY ENNYI HÜLYESÉET POFÁZOL OSZT' OLYAN BUTA VAGY--ÉS AGRESSZIV--MINT A LÓTRÁGYA--BAZZDXMEG A ROHATTKÚRVA ANYÁD! TE ÁLLAT.
Aerion
2019. április 05. 14:30
Nyikhaj, szarházi mocskos kis hitehagyott zsidó köcsög.
makapaka2
2019. április 05. 09:10
A Jobbik az, aki hülyének nézi az embereket a folyamatos köpönyegforgatásával. Mára egy szavukat sem lehet elhinni.
Magnólia
2019. április 05. 08:09
Kedves Jobbik vezetősége: Nem szégyellitek magatokat, hogy hülyének nézitek a népet? (Jakab Petike a bunkócska mondja)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!