Mese a szír orvosprofesszorokról

2019. április 02. 08:46

Ne feledjük, hogy a balliberálisok hazudnak. Mindig hazudnak.

2019. április 02. 08:46
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Migránsok behurcolása helyett a segélyekre szoktatott dologtalanokat kellene rá-, illetve visszaszoktatni a munkára. Arra, hogy csak akkor kap valaki pénzt, ha dolgozik. Magyarország megmutatta, hogy ezt is meg lehet csinálni. A közmunkaprogram sikere bebizonyította, hogy sikeresen lehet tömegeket visszavezetni a munka világába. Természetesen ez nem egy veszélytelen vállalkozás, hiszen a programot bevezetőkre azonnal kimondatik a legnagyobb átok, a rasszizmus vádja. Mert ugye mi más lenne munkaképes embereknek csak az elvégzett munka után fizetést adni? Persze hogy rasszizmus.

Komolyabbra fordítva: inkább az tekinthető rasszizmusnak, ha faji vagy származási alapon osztjuk szét dolgozni képes vagy dolgozni képtelen csoportokra az embereket. A dologtalan, munka nélküli milliókat rá lehet venni, hogy újra munkába álljanak. Magyarország és a Fidesz bebizonyította. Ha van rá szándék. Ha van! Ha nincs, és csak újabb, a balliberális pártoknak kiszolgáltatott szavazógépeket akarnak a Közel-Keletről és Afrikából importálni, az is érthető. Csak értsük is. Maradjunk éberek, maradjunk észnél!

És ne feledjük, hogy a balliberálisok hazudnak. Mindig hazudnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2019. április 03. 16:41
Achilles-in szakadásomat egy arab orvos műtötte meg. Szakmailag, és emberileg is csak elismerés illeti meg.
Mankó
2019. április 03. 10:26
Semmi gond, 30 uszkve 50 év múlva Európa egy része már muszlin országok lesznek. Pláne északi fele. Nem gondolnak ebbe a kinti családok, hogy mi vár rájuk és unokáikra. Ez a nyugaton lévő jelenlegi muszlim létszámmal.
Valodi
2019. április 02. 22:22
"Ne feledjük, hogy a balliberálisok hazudnak. Mindig hazudnak." - hú, bammeg'! valami időgépbe kerültél? Má' mé' lenne ez hazugság? Há' hozta a kétharmadot! http://2007-2010.orbanviktor.h.. "...A Fidesz – az uniós szabályozással és gyakorlattal egyezően – a helyi, regionális termelésre, értékesítésre, valamint a kistermelői élelmiszer-előállításra úgy tekint, mint a vidéki lét és a biztonságos élelmiszer-ellátás alapjára.... A kisebb gazdaságokban a növényi és állati termék előállítása környezetbarát módon megoldható... támogatási programokat indítunk a vidéki településeken, ... figyelemmel a szociális, kulturális, gazdasági és ökológiai szempontok összhangjára, a helyi kezdeményezésekre, a helyi erőforrások feltárására….”
HattoryHanzo
2019. április 02. 18:34
109:14, hülye gyerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!