A bőséges gyermekáldás a hosszú békeidőszakok sajátja

2019. március 11. 09:42

Meddig gáncsolják még el az otthonápolást minden lehető és lehetetlen eszközzel?

2019. március 11. 09:42
Varju László
Facebook

„Ma a Parlamentben elárulok Kásler Miklós miniszternek egy titkot a demográfiai erőfeszítéseik támogatására: a bőséges gyermekáldás a hosszú békeidőszakok sajátja. Háborúk idején kevesebb gyermek születik, és ez az ország kilencedik éve háborúban él. Ezért születik kevés gyerek.

Vajon van-e család, ami inkább szorul védelemre, mint az, ahol valaki a nap 24 órájában különleges gondozásra szoruló gyereket, testvért, szülőt ápol?! Mer-e gyereket vagy újabb gyereket vállalni az a család, amelynek egyik tagja éjjel-nappal nyomorúságosnak sem nevezhető segélyért beteget ápol? Az igazi hazafiság az ilyen családok tisztességes ellátása lenne. Ezért támogatjuk és vettük föl csomagba követeléseinket, hogy az otthonápolást ismerjék el munkaviszonynak és díjazzák legalább minimálbérrel. Meddig gáncsolják még ezt el minden lehető és lehetetlen eszközzel?”

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2019. március 12. 11:52
Szóval a cím is baromság, mert a háborúk után általában mindig bébibummok vannak. Magyarországon, amikor libbant kormányzás van, akkor szokott a lakosság csökkenni.
2019. március 12. 04:52
Varnyú a nagy demográfus,ugyan mivel magyarázza az alábbiakat? Magyarországon 1954-től a folyamatosan csökkenő születésszám? A háborús övezetek igen magas születésszáma? Pl:Afganisztán, Pakisztán, Arab félsziget stb. A fejlett világ demográfiai helyzete?Japán demográfiai mélyrepülése. A nyugat-európai demográfiai válság.stb.
attilaostora
2019. március 11. 23:52
Kár érte, de főleg értünk...
Volo
2019. március 11. 20:55
Varjú! Te rohadt háborús bűnös!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!