Kinek dolgozik Krekó Péter?

2019. január 04. 16:39

Krekó nem bonyolítja túl a dolgokat, pontosan azt mondja, amit a megrendelők hallani akarnak.

2019. január 04. 16:39
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Figyelő

„Krekó Péter régóta nagy tehertétele a magyar nyilvánosságnak. Alacsony színvonalú elemzéseivel azonban sikerült betörnie a nyugati médiumok felületeire, melyek korlátlan felvevő piacot jelentenek a Magyarországot sarazó cikkek terén. Krekó pedig nem bonyolítja túl a dolgokat, pontosan azt mondja, amit a megrendelők hallani akarnak. Vessünk egy pillantást Krekó Péter Magyarországot lejárató tevékenyégére, hátha megértjük a motivációit is. 

Pár kattintás Krekó Péter Twitter-csatornáján és hamar kiderül: legalább 50 médianyilatkozatban, illetve tucatnyi konferencián savazza Magyarországot. 

Kis tartalmi elemzés után látható, hogy Krekónak, mint a viccbeli Mórickának, mindenről ugyanaz a pár dolog jut az eszébe: diktatúra, orosz befolyás, álhírek, összeesküvés-elméletek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr. Black
2019. január 07. 05:52
Drága uram !!! Előbb mindig nézzünk a tükörbe ,utána a távcsőbe !!! Ezt ajánlom mindannyiunknak !!!!!!
brabant89
2019. január 06. 11:40
"Krekó nem bonyolítja túl a dolgokat, pontosan azt mondja, amit a megrendelők hallani akarnak." Mert a fideszes média szereplői (beleértve téged is, köcsög, meg a Rajcsányi főszerkesztette Mandinert) talán nem ezt teszi? Van még kritikus jobboldali sajtó, amely akárcsak egyes részletkérdésekben építő(nek szánt) kritikát meg mer fogalmazni a Párttal, vagy pláne a Szeretett Vezetővel szemben?
Mr.Falafel
2019. január 06. 11:08
Amilyen ütemben a liberális démonokrácia halad a végnapjai felé, az apokaliptikus víziók úgy devalválódnak. Természetes, hogy a magyar embereket bosszantja egyrészt a balliberálisok féktelen magyargyűlölete, másrészt, hogy ezt a pokoltüzet magyar emberek is táplálják. Sancta simplicitas! Ugyanakkor a folyamatos és különösebb ellenállás nélküli térvesztésük azt mutatja, ezek gyáva sakálok. Krekó csak egy a hangosabban vonyító toportyánok közül.
burbion
2019. január 05. 20:38
Hát Kiszelly Zoltán ez nem valami nívós dolog, amit most műveltél. Nem Magyarországot bírálja Krekó, hanem amit ez a tolvaj fidesz banda tett vele. Élén a magyarságot ketté osztó “kedves vezetővel”. Botrány, amit ezzel a néppel és országgal tett. Barát gyűlöl barátot, rokon nem áll szóban rokonnal. És még képes vagy azt bírálni, aki ezt szóvá teszi???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!