Roy a házban

2019. január 24. 14:08

Csak néma csönd és hullaszag van.

2019. január 24. 14:08
Apáti Bence
Magyar Idők

„Ahogyan mostanra az is világossá vált, hogy a pár éve még minden Nagy-Magyarország-felvarróban a náci idők visszatértét látó ballibsi újságírók szerint léteznek jó és rossz nácik is. A jó nácik tulajdonképpen nem is nácik, hisz ők mindössze csak viccelnek-bolondoznak, amikor Adolf Hitlert éltetik.

Sneider felesége is minden bizonnyal ilyen: jó náci. Arról nem is beszélve, hogy a 444.hu szerint az ominózus lendítés lehet akár a fradisták szívtől az égig mozdulata is, amely érvelést azért némileg gyengíti az a tény, hogy pár éve még szánalmas magyarázkodásnak tartották, amikor Kubatov Gábor valami hasonlóra hivatkozott a sokadik, a Fradira kiszabott büntetés után. Akkor még a 444.hu »újságírói« úgy gondolták, hogy a kettő között nincs különbség. Aki lendít, az náci. Punktum.

A helyzet azóta megváltozott. Például a nemzetközi sajtó sem harsogja címlapok százain, hogy micsoda náci időket idéző rettenet került nyilvánosságra. Nem követelik Sneider lemondását, nem születnek publicisztikák arról, hogy a Jobbik közelébe sodródó balliberális pártoknak el kellene határolódniuk és mindenféle, a Jobbikkal való együttműködésnek véget kellene vetniük.

Csak néma csönd és hullaszag van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paul
2019. január 26. 08:48
Túl dimenzionáljátok a dolgot. Én alapos elemzésnek vetettem alá az ominózus klippet és csak a vak nem látja, hogy mi történt pontosan. A vékony dongájú Roy a hátára vette azt a tenyeres-talpas leányzót - aki csak ránézésre is nyom vagy másfél métermázsát -, oszt megrogyott alatta. Amikor Roy megrogyott az iszonytató súly alatt, az asszony önkéntelenül, mintegy az egyensúlyát megtartandóan felemelte a kezét, hogy alá ne essen, és maga alá temesse kedvesét. Oszt ti meg itten nácikoztok ezen.
Sandy Catatsu
2019. január 24. 20:03
Eközben Magyarország jobban teljesít! Mindenkit kirúgnak a Szarvasi kávéfőző-gyárból: https://rd.hirkereso.hu/rd/30596145?partner=android
Kegyes urunk Karolus
2019. január 24. 20:02
Magyarországon nincsenek nácik.
HattoryHanzo
2019. január 24. 19:59
Bence, hogy neked ne legyen identitás-válságod:egyedül is borzasztóan buta vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!