Szávay lemondását Gyöngyösi lemondása kell, hogy kövesse

2018. december 04. 20:43

Ha végre elindul a következetesség az antiszemitizmussal szemben, akkor a következő lépésnek mindenképp a zsidó-listázó Gyöngyösi lemondatásának kell lennie. Ha Szávay zsidózását nem tolerálja a párt, akkor Gyöngyösi kijelentését sem fogadhatja el.

2018. december 04. 20:43
Tett és Védelem Alapítvány
Közlemény

„Gyöngyösi Márton néhány éve (2012.11.26-án) ezt mondta: »Úgy gondolom, pont itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a Magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára. Úgy gondolom, hogy adósai egy ilyen felméréssel Magyarországnak.«

A fenti mondat, ami nem egy titkos hangfelvételen hangzott el, hanem az Országgyűlésben, mint parlamenti felszólalás, egyértelművé teszi, hogy a párt részéről az antiszemitizmus nem csak a hencegő elszólásokkal, hanem a pártpolitika szintjén is mételyezi a képviselők közösségét. Ha végre elindul a következetesség az antiszemitizmussal szemben, akkor a következő lépésnek mindenképp a zsidó-listázó Gyöngyösi lemondatásának kell lennie. Ha Szávay zsidózását nem tolerálja a párt, akkor Gyöngyös kijelentését sem fogadhatja el. Ha viszont a zsidók listázását megengedhetőnek tartja, akkor a zsidó nő megverésével dicsekvő képviselő távozása sem jelenti a párt megtisztulását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2018. december 06. 10:31
Legyunk oszintek. A Jobbik ugyanolyan rasszista, antiszemita, csocselek part, mint ami a cukikampany elott volt. Nehany kiscicaval es Spinoza haz performansszal nem lehet alruhaba oltoztetni a kocsmaszinvonalu politizalast.
Swastika
2018. december 06. 09:24
Zsidówirtschaft ...
VESZ ÉSZ
2018. december 05. 21:25
A zsidó megint csak hazudik,(milyen meglepő) Gyöngyösi Márton csak azt szerette volna megtudni mennyi zsidó-magyar?kettős állampolgár ül az országgyűlésben.Persze nincs vele egyedül,mert pár millió magyar ember is erre lenne kíváncsi,de úgy látom a zsidók szemében ez is bűn.Ha csak egy rendes zsidót ismerhetnék,talán mindnek megbocsátanék,de eddig még nem sikerült találni egyet sem.Vajon miért?
mucsay
2018. december 05. 17:01
nekem mindig fura volt ez a sztori (a gyöngyösi-s). a csávó nem úgy néz ki, mint aki nem tudja kordában tartani az indulatait egy ilyen fontos alkalommal. és mi lett az eredménye annak hogy tök feleslegesen elzsidózta magát? Hát az, hogy ez a törvény, vagyis hogy tudhassuk hogy a választáson indulóknak milyen állampolgársága van a magyar mellett, ami azért elég alap, már soha az életbe nem fog átmenni mer "zsidólista..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!