A globalizmus útvesztője

2018. november 01. 17:59

A hazájukat szerető emberek ellenállását nem lehet megfékezni.

2018. november 01. 17:59
Bertha László
Origo.hu/888

„A demokrácia és a jogállamiság »felkent őreit« azonban semmi sem zavartatja, ha programjuk megvalósítása a tét. Politikai többség híján emberi jogot fabrikálnak bármiből, ami a terveik megvalósítását szolgálja. Legyen szó a migrációról vagy éppen a hagyományos családi keretek szétzilálásáról.

A hazájukat szerető emberek ellenállását azonban nem lehet megfékezni. Ennek bizonyítéka a britek döntése a Brexitről, a nemzeti erők győzelme Közép-Európában és Olaszországban, valamint a jobboldali, bevándorlásellenes pártok nyugat-európai felemelkedése.

Nem véletlen, hogy a globalista és a birodalmi törekvések előmozdítói veszélyben érzik helyzetüket. Merkelnek leáldozott, Macron pedig továbbra is népszerűtlen. A májusi európai parlamenti választások tétje óriási. A valódi ellentét ma már nem pusztán a baloldal és a jobboldal, hanem a bevándorlásellenes patrióta erők és a bevándorláspárti globalisták között húzódik.

Az utóbbiak által dédelgetett nyitott határok, sokszínű társadalmak és a birodalmi kormányzás víziójában azonban az európaiak többsége ma már nem a »dicsőséges jövőt«, hanem a fenyegetést látja, mely veszélyezteti életük megszokott formáját, identitásukat és hazájuk szuverenitását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2018. november 02. 08:13
Laci, a Brexit-re hivatkozol?:) Kicsit utánanézhettél volna, mi történt a népszavazás óta ott. Az olasz hűdenemzeti erők meg épp a költségvetéssel vannak elfoglalva. Az elcsépelt, valóságferdített kijelentő mondatok gépies sulykolása pedig nem egyenlő az újságírással.Belőletek nem tizenkettő, hanem száz egy tucat.
Pál Pusztai
2018. november 01. 22:46
Laci öcsém az téged nem zavar,hogy az angoloknak főleg a kelet-európai gazdasági migránsokból lett elege. Másrészről már ők is rájöttek,hogy a kiválással gazdaságilag igen tökön szúrták magukat. Kérlek Lacus a globalizmust ne keverd össze (szándékosan) a bevándorlással. Az biztos óriási a tét a soron következő eu-s választáson . Ha győz az Orbán fajta gondolkodás örülhetnek az oroszok mert hosszú időre meggyöngítették a kontinenst. Az is biztos,hogy ezt az "áldásos" tevékenységet sem a franciák se a németek nem fogják elfelejteni nekünk.
zenitaph
2018. november 01. 20:04
Bla bla bla bla. Miért kell állami pénzek hirdetésén, meg kormányzati reklámokon eltartani 48 un. "újságírót", akik mind ugyanazt a 3 üzenetet írják hétről -hétre különböző szórenddel. Tényleg nem lenne elég erre a feladatra mondjuk 3 db propagandista? A többi erre szánt pénzből inkább építsenek standionokat, annak is több értelme van.
fakocka
2018. november 01. 20:03
Bérrettegés, usztás manapság a műjobbon trendi. Pénztár nyílik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!