A művésznő nem ért semmit

2018. július 05. 11:19

Egymás után jelentik ki Európa vezetői, hogy jelenleg az Euró­pai Unió legfontosabb feladata az illegális migránsok megállítása.

2018. július 05. 11:19
Apáti Bence
Magyar Idők

„Értik, ugye, a művésznő analógiáját? Orbán és a magyar kormány nemlétező menekülteket/szúnyogokat hallucinál, és emiatt épít kerítést/vakarózik. Karafiáth és a BBC riportere szerint nincsenek migránsok.

Szerintük felesleges a kerítés. Pedig épp az elmúlt hetekben zajlott az Európai Unió egyik legfontosabb vitája, amelynek a témája a migráció, a tétje pedig, hogy az eddig betonbiztosnak gondolt CSU–CDU-pártszövetség felbomlik-e, illetve a régen még álszírekkel önfeledten és bárgyú módon mosolygó és szelfizgető Angela Merkel a hivatalában maradhat-e.

Egymás után jelentik ki Európa legnagyobb hatalmú vezetői, hogy jelenleg az Euró­pai Unió legfontosabb feladata az illegális migránsok megállítása és a migrációhoz való viszony tisztázása.

Azok a politikusok pedig, akik Magyarországot a kerítés miatt nácizták és fasisztázták, egymás után buknak meg. Akik először bezárkózó náciknak neveztek minket, és követelték a kerítés haladéktalan lebontását, azután felhúztak egy saját kerítést, amit kapuknak neveztek el szárnyakkal, úgy eltűntek, hogy már a nevükre sem emlékszünk. Sebastian Kurz és Matteo Salvini urak váltották az olasz, osztrák és német migránsbabusgató elődeiket, és szépen elkezdték követni az orbáni utat.

Tehették ezt azért, mert azok a bizonyos nem létező szúnyogok már annyit csipkedték az egyre idegesebben vakarózó állampolgáraikat, hogy a viszketve rettegők úgy leváltották a karafiáthnyi agyú elődeiket – Werner Faymannt, Christian Kernt, Matteo Renzit és Martin Schulzot –, mint a pinty.

Azóta az európai polgároknak valóban kevesebbet kell vakarózniuk, de ennek egyetlen oka van. Hogy olyan vezetőket választottak meg, akik belátták, Orbánnak igaza van, és tiszta erőből igyekeznek megállítani a migrációt és az újkori honfoglalókat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. július 06. 05:10
Karafiáthnak az hiányzik, hogy egy hatalmas csődőrLÓ belényomja a rücskös f..át tövig. Akkor nem vakerolna hülyeségeket hanem örülne annak, hogy lyuk van a seggin. A fejin maradhatna az Orsikának az a szarfészek, amit hord' mindenhová, az aktus közbe, ettől a csődör még nyeritene is egy nagyot az élvezettől. Apáti Bence okos és tehetséges fiatalember--balett-oskolával együtt, meg 'anélkül is. A buzikat meg kellőképpen útálja--Istennek hála--ezért is szarik a Pride útjába....
Sulammit
2018. július 05. 21:00
"karafiáthnyi agyú" Ez tök jó Bence, és találó is! :)
Lacc78
2018. július 05. 18:30
Szegény művésznőbe nem sok logikai érzék szorult.
annamanna
2018. július 05. 17:59
Karafiáth azért ír cikket, mert élnie kell valamiből. Apáti azért ír cikket, mert élnie kell valamiből. Lehet oszolni, kérem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!