Bíróság: Ártatlanok Gyurcsányék

2018. június 01. 15:03

A bíróság szerint ugyanis nem követett el bűncselekményt soha, semmiben.

2018. június 01. 15:03
Jurák Kata
Magyar Idők

„Az öntömjénezésből kitűnőre vizsgázott DK-s vezérről azért ne felejtsük el, hogy mielőtt a stand-up comedy műfajban szerzett ismertséget, sikerült Magyarországot a csőd szélére kormányoznia, és több millió ember életét megnehezítenie, miközben ő és a bandája olyan szégyenletes módon lopta szét az országot, hogy az kimerít jó néhány büntetőjogi kategóriát. De Feri ettől függetlenül szabadon garázdálkodik, elnézést, politizál.

A bíróság szerint ugyanis nem követett el bűncselekményt soha, semmiben. Ártatlan. De nem csupán ő, hanem a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) egykori vezetői is, akik a vád szerint külföldi titkosszolgálatokat is beengedtek a magyar államtitkos szervezet falai közé. Feriék szeretnek nyílt lapokkal játszani, érdekes, hogy csak a nem magyar hatóságokkal, hiszen a leginkább érdekes dokumentumok valamiért hosszú-hosszú évekig még titkosítva vannak. Előttünk, magyarok előtt.

Az sem feledhető, hogy a Gyurcsány Ferenc jobbkeze, azaz Szilvásy György miniszter által felügyelt NBH kétes jogszerűséggel ellenzéki politikusok magánbeszélgetéseiről rögzített felvételei robbantották ki az úgynevezett UD-botrányt 2008-ban. Az akkori közéleti vihar legfőbb tétje éppen az volt, hogy az MDF a jobboldali tradíciót vagy a Gyurcsány Ferenc számára kívánatos utat kövesse-e. A titkosszolgálati botrány végül visszalépésre kényszerítette a jobboldali pártelnökjelöltet, Almássy Kornélt, így Dávid Ibolya maradt az elnök, aki Somogyi Zoltánnal aztán Gyurcsány alá szervezte az MDF-et. Az NBH személyi átvilágításán túl technikai támadás is érhette orosz részről a magyar államot, a behatolást segítő Zömök Kft. anno Gyurcsány Ferenc anyósának környezetében, az Apró család kvázi társvállalkozásaként alakult.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2018. június 03. 18:06
addig nincs normalisan mukodo igazsagszolgaltatas amig az a gazember nem rohad egy maganzarka nyirkos peneszes melyen.
Béna Géza
2018. június 03. 11:22
Hé "Parasztok" ne feledjétek a dobrevkláriknak fletoknak alanyi jogon jár a gazdagság az ártatlanság és minden más amiről ti még álmodni sem tudtok. Ugye mit képzel ez a Csőszerelő Lőrinc hogy csak ugy gazdagszik maradjon csak csőszerelő a többit majd a fletok el intézik. Megjegyzem a Lőrinc cégei még senkit nem hajszoltak öngyíkosságba Ja ! majd elfelejtem csak minden tizedik bírót kéne meghagyni atöbbit brüszelbe küldeni !!!!
korona
2018. június 02. 20:03
Igen, de GyrcsányFerencminiszerelnökúr idejében legalább volt Állami Jósda. Most nincs. Unalmas! GyurcsányFerencminiszterelnükúr szórakoztató, minden fellépésében van valami új. Például a kigyókról világraszóló megállapítása, amelyet eddig még szegény megboldogult Einstein sem mert világgá kiáltani, de GyurcsányFerencminiszerelnökúr csak úgy, könnyedén kimondott, amit mőár oly nagy tömegek várták, hogy valaki merészelje ezt a nyilvánvalóságot bátran vállalva az éter sugaraival mindenkihez, mindenki pókhálós agyához odacsapni. Köszönjük GyurcsányFerencminszterelnökúr !
antioxi
2018. június 02. 18:41
Mindenki tudja: Az igazságszolgáltatás (nem helyes kifejezés, helyette: jogszolgáltatás) az ügyvédektől a bíróságokig az ügyészségeken keresztül kifejezetten politikai motiváltak a benne tevékenykedő személyek politika motiváltsága szerint. Rákosi Mátyás anno okosan első lépésként "egy mozdulattal" lecserélte a horthysta bírságokat gyorstalpalókon kiképzett "szakemberekre". Rákosi tudta: az új kommunista hatalom megtartásának elemi érdeke/feltétele a régi birók lecserélése. Most is erre lenne szükség - kivéve a "gyors talpalást"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!