Stop Kásler: Amikor az index fullba nyomja a kereszténygyűlöletet

2018. május 02. 14:52

Kásler professzoron keresztül minden olyan hívő tudósnak üzennek, akik szakmai kiválóságukat nem a Biblia ellenében, hanem a Szentírás iránti tisztelettel képviselik.

2018. május 02. 14:52
Vigyázó
Vigyázó blog

„Az index előszeretettel pellengérezi ki az origo »full kretén« migránsozását, miközben saját felületén és blogválogatásában ugyanazt követi el, amikor cikkek sorozatában uszít egyszerre egy szakmai és emberi szempontból támadhatatlan személlyel szemben. Kásler professzor hiába vezeti évtizedek óta példamutatóan az ország egyik legkiválóbb egészségügyi intézményét, ez semmit nem számít. A balliberális média szemében ugyanis elkövette a két fő bűnt: hisz a Bibliában és Orbán Viktor mellett áll. És erre nincs bűnbocsánat. (...)

Senkinek ne legyen illúziója, nem csak egy miniszterjelölt elleni politikai kampányról van szó: Kásler professzoron keresztül minden olyan hívő tudósnak üzennek, akik szakmai kiválóságukat nem a Biblia ellenében, hanem a Szentírás iránti tisztelettel képviselik. Ez utóbbi pedig már nem csak a tudósok, hanem minden keresztény hívő integritását érinti.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2018. május 04. 08:48
Nem számít, mit mond az index, nem számít, mit mondanak a liberálisok. Kásler professzor lesz az egészségügyi miniszter és pont. Nem tartom valószínűnek, hogy legfontoosabb feladatának tekinti majd a kórházi széfek beszerelését és bármely fontos intézet megszüntetését..a többi majd kiderül. Minden esetre még emlékszem rá, hogy elég sok kórházban ott volt a falakon a kereszt (érdekes módon mikor pártelvtársak oda kerültek nem tiltakoztak ellene) ott voltak a kis kórházi kápolnák és szinte minden vezető főorvos ott volt vasárnap a misén..A papok pedig kötelességüknek tartották látogatni a kórházi betegeket, akik örömmel és bizalommal fogadták őket..és nagyon sok vigasztalást, bíztatást nyújtottak a szenvedőknek..Feltételezem ugyan ez a helyzet - persze a keresztény jelképek nélkül és más formában - zsidó kórházakban és öregotthonkban is..A hit segít..a gyógyulásban is..meg a szenvedésben is. Az index újságírója pedig meg akar felelni a gazdájának, amit szintén meg lehet érteni, hiszen az egzisztenciája függ tőle..meg aztán a kör, amibe tartoziik ezt elvárja sőt megköveteli. Ha nem teszi, kirugják, lehetetlenné teszk és vége van. Nekik ez létkérdés..ezt választották.
syphax
2018. május 03. 13:55
Kásler professzor kezében igenis nagyon jó helyen lesz az "emberminiszteri tárca"! Mindazonáltal én már több, kiválóan képzett és szumma cum laude doktorált FIATAL orvossal találkoztam--a jelenlegi háziorvosom is ilyen, aki fiatal orvos--aki azt mondja: "NEM ÉN GYÓGYITOK, HANEM A JÓISTEN! Ő vezeti a kezemet és a gondolataimat is, amikor beadok egy injekciót vagy fölirok egy receptet"! Úgyhogy nem Kásler az egyetlen.....Istenhitét valló és gyakorló orvos-szakember.
Robur
2018. május 03. 01:06
Ott kezdődik a dolog, hogy hívő tudós nem keverheti a hitét a tudománnyal. Ez a barom megtette.
pemete jakab
2018. május 02. 23:49
"Kásler professzoron keresztül minden olyan hívő tudósnak üzennek, akik szakmai kiválóságukat nem a Biblia ellenében, hanem a Szentírás iránti tisztelettel képviselik." Ha egy tudós hívő, lelke rajta. De ne keverje szezont a fazonnal. Magyarán, amikor tudóst játszik, ne a Bibliából merítsen, ne arra bazírozza a munkáját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!