Néven nevezzük, de kő kövön nem marad

2018. május 30. 08:00

Maffiamódszerekkel alkotja az erkölcstelen jogszabályokat a politikai felvilág.

2018. május 30. 08:00
Torkos Matild
Magyar Hang

„Nahát. A törvényeket, mint amilyen például az volt, ami a régi trafikosoktól elvette a trafikokat és odaadta a „nemzeti” trafikosoknak, azokat ez a nagyon keresztény, konzervatív politikus garnitúra alkotta meg Orbán vezényletével, mondjanak erről bármit is. Törvényesen folyt a dohányárusító lehetőségek vazallusokhoz való átjátszása. A most leköszönő Lázár miniszter sokat tudna erről mesélni, ha akarna. Mint ahogy a városok közvilágításának bizniszéről is, amit Orbán vejének intéztek el jól »szervezett« módon.

Jaj, kérem, ne legyünk már ennyire finnyásak, ha vitairatot fogalmazunk! Mondjuk ki fehéren-feketén: ha a jogrend és az intézményrendszer nem képes érvényt szerezni a közerkölcsi elvárásoknak, ott baj van a törvényalkotással. Ott maffiamódszerekkel alkotja az erkölcstelen jogszabályokat a politikai felvilág, és ha még ennek se tud érvényt szerezni az intézményrendszer, ott az igazságszolgáltatást is maga alá gyűrte a szervezett hatalom.

Az igazságszolgáltatást egy fideszes politikus neje, Handó Tünde igazgatja, az ügyészséget egy volt fideszes, Polt Péter irányítja, de még az Állami Számvevőszék élén is egy volt fideszes, Domokos László ül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2018. május 30. 23:16
Szégyen vagy! Ugye te is tudod?
krotak
2018. május 30. 20:33
Hogy kihez, vagy mihez közeli egy trafikos, egy villanyszerelő, vagy a keverőbe sódert lapátoló ember, csak témahiányban szenvedő újságíró számára izgalmas.
luisbathhelena
2018. május 30. 19:24
Na ez most próbálja magát benyalni/beírni valamelyik liberálfasiszta brigádba fix fizetésért. Tudja hogy nincs visszaút jobbra...
bormat13
2018. május 30. 15:41
Újságíró asszony! Ön az egyik legnagyobb csalódásunk! Hol vannak a régi MNben leírt gondolatai? Nem szégyenli magát?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!