Már nem is ari a Kétfarkú

2018. április 06. 11:49

A viccpártra leadott szavazat elvesztegetett szavazat.

2018. április 06. 11:49
Farkas Attila Márton
24.hu

„A Magyar Kétfarkú Kutya Párt ari volt és népszerű a balliberális oldalon, egészen addig, míg kiderült, hogy indul a választáson.
Innentől már nem is olyan viccesek, még kevésbé arik. Hirtelen erőltetett, szar humoruk lett. A csirkeember szereplése a köztévében sokak szerint kifejezetten kínos volt. Botrány, amit ezek a politikából csinálnak. Komolytalanok.

A csirkés csávót rengetegen megosztották, főként, mint sajtótörténeti érdekességet: végre egy nézhető műsor az M1-en, még ha csupán öt percig tartott is. Ráadásul a kétfarkúak békemenete volt az egyetlen olyan ellenzéki demonstráció, ahol voltak is valamennyien. Megjelent egy új párt, ami talán viszi a szavazatokat. Így hát pártmunkások, újságírók, mindenféle megmondók és önjelölt fb-aktivisták szólják le a Kétfarkút, hogy az felelőtlenül belerondít a kormányváltásba. Hogy a viccpártra leadott szavazat elvesztegetett szavazat.

Aki a Magyar Kétfarkú Kutyapártra szavaz, az a Fideszre szavaz. Léptessék vissza azonnal a jelöltjeiket ezek az idióták.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Giuliano
2018. április 06. 22:15
Újfent leírom,mert hátha születik ide újszülött:Akik azon röhögnek,hogy miféle mazsolák akarnák kitépni a bizonyára szakadékba száguldó Schumacherünk kezéből a kormányt,azoknak a figyelmébe ajánlom,hogy Izlandon is győzni tudott egy viccpárt,s a sziget nem süllyedt el és jéghegynek sem rohant! Mi,hogy ez csak egy fővárosi helyhatósági választás volt,nem az a lényeg,hanem az,hogy hová vezethet a népképviselet megcsúfolása,s a küklopsznyira hizlalt egójú önimádat! Engem Leleményest nem kértek fel,bizonyára bíznak magukban,hogy hozzák az eredményeket,addig is én továbbra is támogatom a sertéseket! Míg Kirké szigetén kandisznó lehetek...
Mich
2018. április 06. 21:35
A viccpártra leadott szavazat libsi-bolsi-náci szavazat.
Biivisz
2018. április 06. 20:22
Jó írás! Végre valaki, aki nem akar semmire rábeszélni, csak elmondja a - nem is akármilyen - gondolatait. És a - fentiekből fakadóan - tök korrekt. (Nem politically!) :-)
acedia
2018. április 06. 19:48
Nekem azok a diák ismerőseim, akik nincsenek még szavazó koruak, szinte mindannyian a "kétfarkúakra " szavaznának. Ez a párt valóban az ő pártjuk. Viccesek lehetnek, bármit mondhatnak minden következmény nélkül. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!