Gyurcsány: Nincs bocsánat

2018. március 27. 07:14

Továbbra sincs javulás Gyurcsány Ferenc állapotában.

2018. március 27. 07:14
Pilhál György
Magyar Idők

„Továbbra sincs javulás Gyurcsány Ferenc állapotában. Vasárnapi fellépése a Demokratikus Koalíció kampánymatinéján talán még az ápolóit is meglepte. Azzal állt elő a krónikus ember, hogy neki meggyőződése, a Fidesz képtelen lesz majd tudomásul venni a vereségét április 8-án. Hogy ebből nehogy baj kerekedjék, ő már most figyelmezteti az országos rendőrfőkapitányt, a belügyminisztert és a titkosszolgálatok illetékeseit, hogy tartsák fenn a rendet.

– Nem leszünk megbocsátóak, ha utat engednek az erőszaknak, és aktívan vagy passzívan hozzájárulnak az új, demokratikusan megválasztott kormány megdöntésében – mennydörögte a túlbérmálkozott ember. A közszolgák is megkapták az ukázt, őket arra utasította, meg ne semmisítsék a papírokat (mint tette azt a nyájas Rytkó Emília irodavezető 2002-ben – A szerk.), mert akkor az új kabinet nem tudja majd leleplezni a Fidesz disznóságait.

Nem kell pszichológusnak lennünk a szomorú diagnózishoz: az őszödi előadóművész továbbra is megkerülhetetlen tényezőnek tartja magát. Ha nem lenne szegény ilyen előrehaladott állapotban, most azt írnám ide: No de Ferenc, nem kend volt az a gyalázatos ember, aki 2006 őszén magyar miniszterelnökként véresre veretett, lövetett magyar választókat, hogy megtarthassa a hatalmát?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. március 27. 20:49
Az apro csalad hogy viseli a falak mogott ezt a degeneraltat? A gyerekei?
tango47
2018. március 27. 13:00
Ha az aljasság büntető-jogi kategória lenne, mint visszaeső, Gyurcsány halmazati büntetésként tényleges életfogytot kapna, mivel, mint köztudott, a halálbüntetés pillanatnyilag tiltott elintézési mód.
GV0917
2018. március 27. 10:53
Amott áll Böszme- hasig érő vízben, Egy jókora dorong van a jobbkezében. Azzal csapkod bőszen(mit tenne- hisz Böszme?) Most éppen zavarja- kavarja a vizet, Mert a zavaros víz ugyancsak jól fizet.. Mire a többinek leesik a tantusz, Tele zsákkal elfut az a ravasz krampusz....
1000bocs
2018. március 27. 09:21
Most mi a baj? Gyurcsány a politika Alföldi Róbertja. Ismerős a hiszti és a mártíromság?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!