Én is kérek csekket!

2018. január 07. 10:52

Meg vagyok sértve. Nem kaptam Orbán Viktortól sárga csekket.

2018. január 07. 10:52
Lendvai Ildikó
Népszava

„Meg vagyok sértve. Nem kaptam Orbán Viktortól sárga csekket. Legalább próbálnának meggyőzni azzal a szép levéllel! Azt írják, ha nem adományozunk, Magyarország megszűnik magyar lenni. És amilyen szinten állunk az idegennyelv-tudással, a saját hazánkban csak mutogatnánk, mint Áder mellett a jelelő lány. Bár rá legalább mindenki figyel, bezzeg az elnökre nem, pedig ki tudja, jövő szilveszterkor nem a müezzint kell-e hallgatnunk helyette. Soros persze tolmácsolhatna köztünk meg az idegenek között, ha már betelepíti őket, de lehet, hogy nem tud muszlimul. Orbánékat is csak angolra taníttatta.

A harc tehát életre-halálra megy, a csekken voltaképpen hadiadót lehet befizetni. Nem békekölcsönt, hiába gúnyolódnak egyesek, hiszen nincs béke, újabban a Békemenetet sem hívják össze. És Orbán sokkal tapintatosabb, mint akik apámmal békekölcsönt jegyeztettek: csak az utóiratban ír a csekkről. Ezt a módszert minden szülő ismeri. A táborozó vagy koleszos kamaszok is a levelük végére szokták biggyeszteni, miután a szülő már elandalodott a drága gyermek előző sorain: Anya! Küldj pénzt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2018. január 09. 09:24
A "magyarok" nyelvtudása szerintem jobb mint Lendvai Ildikóé, de azért csak nagyképűsködjön tovább. Végül is egy olyan általános iskolás titán mint Schulz a legjobb példa arra van mire beképzeltnek lenni a baloldalon. Egyébként ha élete során tett volna bármit ami alapján feltételezhető hogy nem a magyar érdekek ellen dönt, talán kapott volna csekket. A "Soros nem tud muszlimul" pedig igazi cselédfattyú szintű megfogalmazás. Látszik hogy tetszik ismerni szavakat, de azok random összedobálása nem magyar beszéd. Miért nem örül annak, hogy nulla teljesítménnyel és képzettséggel, mint lelkes kommunista sokkal jobban élte le az életét mint a tisztességes emberek? Most kellene kussban lenni, ami képzettséget, tudást vagy hazaszeretetet illeti... Még mielőtt kritizálni tetszik...
áfonya
2018. január 09. 00:22
Lendvainak a kormány küldjön már csekket a 4metró 167milliárd hiányból szeretne törleszteni.
áfonya
2018. január 08. 23:58
Lendvai kormánytól csekket kér ,bizonyára a 2002-2010 kormányzásuk alatt amivel nem számoltak el eltüntetett felszedett adósságból eltékozolt milliárdokból vissza szeretne fizetni.
makapaka2
2018. január 08. 16:47
Ildikó! Miért nem marad már végre csöndben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!