Korszakhatárhoz ért Európa

2017. december 21. 14:30

Az újkori liberalizmus célja a nemzeteknek egy nagy európai masszába történő feloldása.

2017. december 21. 14:30
Sömjéni László
Magyar Idők

„Az ateista agresszió, amely az Európának évszázadokig jó irányt mutató kereszténység ellen a nagy francia forradalom óta zajlik, napjainkra vészterhes módon kiteljesedett. Az európai nemzetek hagyományos keresztény értékrendjét, életmódját, amely a nemzeti megmaradást is jelentette és jelenti, ez az eluralkodott neoliberális eszmerendszer a megsemmisülés küszöbére vitte.

Az újkori liberalizmus célja a nemzeteknek egy nagy európai masszába történő feloldása, ahol már nem lesz többé jelentősége az egyes nemzetek történelmének, hagyományainak, kultúrájának és keresztény gyökereinek.

Mi, magyarok minden öndicséret nélkül elmondhatjuk, hogy évszázadokon keresztül ellenálltunk minden olyan szándéknak, törekvésnek, ami azt akarta elérni, hogy szolgasorban éljünk, idegen hatalmak érdekeit szolgáljuk. Ennek során voltak történelmünknek olyan szakaszai, amelyek meghatározták Európa további fejlődését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. december 21. 21:09
A Párt Központi Lapjának hülyesége határtalan.
Pelso j.
2017. december 21. 16:17
Semmi akadálya Európában a keresztény értékrend, életmód népszerűsítésének, amennyiben az embereknek megtetszik, szilárd ás széleskörű lesz majd. Csak ne a hozzád hasomló olcsó pártszócsövek szövegeljenek róla, mert rögtön hiteltelenné válik az egész.
noMores
2017. december 21. 14:54
Fujfuj liberalizmus! Kover Laszlo ur is megbanta mar, hogy nemreg toleranciara, empatiara es szolidaritasra buzditott! A magyarnak nem kellenek ilyen halott eszmek! Ide Eros Kez kell. Es mindenki fogja be a pofajat, aki nem ert egyet, mert Soros!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!