Konzultáció a nemzetért

2017. december 01. 09:11

Mert a liberális felfogás szerint nem európai az, aki nem akar migránst befogadni.

2017. december 01. 09:11
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Az sem véletlen, hogy az Európai Unió különféle szervezeteiben ténykedő bevándorláspártiak fékevesztett dühvel támadtak a magyar kormányra és a konzultációra. Ha valakinek volt még kétsége, hogy George Soros civilnek álcázott szervezetein, hálózatán, lobbistáin keresztül nyíltan beavatkozik az európai döntéshozatalba, az nyomban elpárologhatott az elmúlt néhány hét legszebb pillanatában, amikor maga a névadó pattant elő személyesen, hogy letagadja saját mondatait.

Olyan nevetséges érvekkel, hogy nem is egymillió migránst, csak háromszázezret javasolt betelepíteni, és nem is kötelező, csak önkéntes alapon. A nem létező tervben, ugye. De a lényeg, hogy közben gőzerővel folyik a végrehajtás.

A döntéshozók állandó, felső korlát nélküli, kötelező betelepítési kvótáról vitatkoznak, alanyi jogon járó pénzek elvonásával fenyegetik azokat, akik nem akarnak ebben részt venni, és úgy akarják felszámolni az illegális bevándorlást, hogy egy tollvonással legálisnak tekintenék azt. Mert a liberális felfogás szerint nem európai az, aki nem akar migránst befogadni. Pedig épp ellenkezőleg. Az nem európai, aki kirekeszti Európából azokat, akik másképp gondolkodnak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2017. december 02. 12:49
1.) Én nem tudom megszámolni azt, hogy a Nemzeti Konzultáció révén hány db. levél érkezett vissza. Igy: azt sem tudom a magam számára hitelesen megállapitani, hogy meg van-e az a 2 millió 250-ezer, de azt sem hogy nincs meg. 2.) De ez mindég és mindenhol IGY és nem másképpen van az ilyenféle "közvéleményt megkérdező" leveleknél--M.o.-is más országokban is. 3.) Mint ahogyan azt sem tudom ellenőrizni, hogy a hivatalos közvéleménykutató INTÉZETEK által közzétett adatok valósak-e vagy hamisak. S ha valósak mennyire azok, s ha nem mennyire nem--EZT SEM TUDOM kontrollálni. Azt viszont tudni vélem, amit a "médiák" is mondanak, hogy vannak "kormányközeli" és "ellenzék közeli" közvéleménykutatók--és ezt "IGY" el is fogadom, mert mi mást tehetnék? És hiszek azoknak a közvéleménykutatóknak, akiket én hitelesnek vélelmezek és nem hiszek--vagy kevésbé hiszek--azoknak, akiket kevésbé hitelesnek vagy hiteltelennek gondolok. Ezzel így semmi bajom, sőt azt látom, másoknak sincs. 4.) Viszont NEM ÉRTEM, hogy miért kell "erősködnie" Hadházy Ákosnak arról, hogy 'meg van é a 2 1/4 nillió vagy nincs, hisz' ő, Hadházy megszámolni úgysem tudja, mint én sem--egyenkint. Mert ő meg számolás nélkül is meg van győződve arról, hogy nincs meg, sőt, élek a gyanúperrel hogy ha hagynák hogy megszámolja, akkor is ráúnna úgy 500 ezer db után, s azt mondaná: NINCS EZ ANNYI! 5.) Hadházy számolás nélkül is állitja: NINCS EZ ANNYI! Ill. ha azt mondaná egy postatisztviselő, hogy ő HIVATALOS PAPIRT AD(!) arról, hogy megvan a 2millió 250 ezer, akkor azt mondaná Hadházy, hogy az illetőt a 'zorbánék fölbérelték, hogy hazudjon, és nyilvánvalóan hazudik is! 6.) Úgyhogy végképp nem értem: MINEK EBBEN A DOLOGBAN PRO VAGY CONTRA ERŐSLÖDNI? 7.) Hiszen minden szövegeléstől függetlenűl, és azon felül: aki el akarja hinni hogy megvan az el fogja.Aki meg nem, az akkor sem fogja elhinni, hogy megvan a 2 1/4 millió ha ő maga(!!!) számolja meg--amibe persze egykettőre beleúnna, ám mindezt nem ismerné el. Hanem ő meg "azt" hazudná, hogy 'végig számolta, s meggyőződött arról, hogy NINCS még 2 milla sem a visszaérkezett kérdőlapok száma! 8.) És akkor még nem beszéltünk egy fél szót sem arról, hogy INTERNETEN HÁNYAN VÁLASZOLTAK, és arról sem, hogy milyen a válaszok IGHEN-es-NEM-es számbéli megoszlása...
gudmen
2017. december 01. 14:14
letelepedési kötvény, HAMIS letelepedési kötvény...szerver eltünt......toninak zsebben marad a 150 milliárd...
3M..
2017. december 01. 12:06
A Fidesz olvasatában minek minősül az, aki kötvényest sem akar befogadni? Sem ukrán, sem pakisztáni "vendégmunkásokat? Talán ők sem európaiak, esetleg nem is magyarok? Szebb Jövőt!
madarasi.abel
2017. december 01. 10:49
Amúgy meg Gajdics, mészteapicsába az agyatlan sorosozásoddal. Magad égeted, a lapot, a pártot, a magyarokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!