Ki nevet a végén?

2017. november 08. 15:35

Donald Trumpot bármikor elsodorhatja egy újabb tőzsdekrach, az oroszügyi vizsgálat vagy valamiféle külpolitikai hazárdjáték.

2017. november 08. 15:35
Tóth Szabolcs Töhötöm
Magyar Nemzet

„Mindeközben, a füst mögött, a felső középosztály és a gazdagok Amerikája a New Deal utolsó bástyáit ostromolja, és Roosevelt művének teljes visszabontását végzi el. Ami épül, az az oligarchák Amerikája lesz, a Kushnerek és Ivanka Trumpok országa. Így az elnök épp azokat fogja cserben hagyni, akiknek a nevében forradalmi változásokat ígért. Az amerikai középosztályt.

Bernie Sanders radikalizmusa itt vajmi keveset ér. És nem lesz elég a Clinton-klikk morálisan is korrupt politikai felépítménye sem. Trump ellen valódi államférfi kell. Olyan, aki ismét össze tudja békíteni Keynes és Hayek örökségét, aki képes felállni a kártyaasztal mellől.

Donald Trumpot persze bármikor elsodorhatja egy újabb tőzsdekrach, az oroszügyi vizsgálat vagy valamiféle külpolitikai hazárdjáték. Ez benne van a pakliban. De ez önmagában semmit sem fog megoldani.

És az ember azért mégsem szeretné, ha Bin Laden nevetne a végén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. november 08. 19:02
Te MaNnája a plakátokat szexelő firkászoknak!
tango47
2017. november 08. 18:11
Zavaros gondolatok, viszont rendszer sincs bennük.
Mindjárt
2017. november 08. 17:44
Mindenki, még a saját pártja is Trump ellen volt. Rengeteget költöttek ellene és szinte az egész media mocskolta 7/24. Csak egy kis részét költötte amit ellene költöttek és mégis Trump elnök lakik a Fehér Ház-ban. Saját pártján belűl is rengeteg az irigye. Küönösen azok a republikánusok akik elnökök szerettek volna lenni. A demokraták áskálódása nem tud kárt tenni neki. Különösen tetszik benn ahogy vissza vág azoknak akik mocskolják. Nem kezdi de befejezi :)
Anonymtalan
2017. november 08. 17:40
"oroszügyi vizsgálat " Látszik nem tájékozódsz, mert akkor tudnád, hogy az oroszügy el kezdett visszafelé elsülni: ugyanis éppen Clintonék ás az FBI bratyiztak az oroszokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!