Nem kolbászból van a kerítés!

2017. november 29. 18:56

A magyar lakosság túlnyomó többsége a biztonság zálogának érzi, tartja a fizikai-műszaki határzár szerepét.

2017. november 29. 18:56
Ludwig Emil
Magyar Hírlap

„Magyarország az egyetlen olyan ország a világon, amelyik önmagával határos. Mindenütt élnek »szomszéd« magyarok, összefüggő és/vagy szórvány területeken, beleértve még az ausztriai Burgenlandot is. Sajnos, nem örömhír, hogy a legutóbbi nagy rendszerváltozás révén végre könnyebbé vált, virtuális és valóságos nemzetegyesítésünk nem várt akadályba ütközött: két évvel ezelőtt villámgyorsan megrohanták szerbiai és horvát határainkat a Balkán felől, Kis- és Közép-Ázsiából tömegével megindult migránsok. Néhány hónap lefogása alatt több százezer, szingli és családos bevándorló csörtetett át magyar földön, Nyugat-Európa irányába. Csak piszok és szenny maradt utánuk, meg a Röszkénél szétbontott határkerítés, a tomboló fanatikus – hosszú büntetését váró – falkavezető emlékével. 

A tatárjárás óta nem történt ilyen nagyságú, egyszeri gyors tömegvándorlás hazánkon keresztül. Elég volt belőle, no meg a majd’ kétszáz évig tartó török hódoltságból. A magyar állam sokmilliárdos költséggel megerősítette a déli – szerbiai – határt acélpengéjű védőkerítéssel, felfegyverezte magas technikai eszközökkel a rendőrséget és határőrséget. A budapesti liberális politikai kasztnak ez magától értető­dően nem smakkol. Főleg a naiv és ifjú értelmiségieknek, akik szívesebben látnának újabb, betelepítendő migránsokat, azonban nem éppen a Lipótvárosban. Mert az ugyebár »snassz«, és netán ütközhet más etnikumokkal. 

A magyar lakosság túlnyomó többsége a biztonság zálogának érzi, tartja a fizikai-műszaki határzár szerepét. Nem ok nélkül. Megnyugodhat mindenki: nem »kolbászból« van az a kerítés, amelyet valaha idézgettek magyar emigránsok a nyugati határon túli életről.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SonGoku nagyfaterja
2017. november 30. 09:38
Cfvr
terra
2017. november 29. 20:39
"Főleg a naiv és ifjú értelmiségieknek, akik szívesebben látnának újabb, betelepítendő migránsokat, azonban nem éppen a Lipótvárosban. Mert az ugyebár »snassz«, és netán ütközhet más etnikumokkal. " Hát igen, ezt a szituációt el tudom képzelni... A migráció mellett kardoskodó ballibekre az is jellemző, hogy elméletileg támogatják, hogy jöjjenek a migránsok, de lehetőleg minél messzebb a saját személyes környezetüktől.
Rugo
2017. november 29. 19:24
finom fokhagymás disznókolbászból a semiták és vámpírok távol tartására
3M..
2017. november 29. 19:21
Köszönettel tartozunk Torockai Lászlónak, a magyar kerítés szellemi atyjának. A Mozgalom szellemi tőkéje nélkül ma egy migránsok által letarolt országban élnénk. A Jobbik viszont előrelátóan évtizedekkel előre tervez. Az áradat nem fog megállni sem 2018-ban, sem később. Nem csak délről, hanem nyugatról is jönnek majdan hamarosan, mihelyst Európa megtelik. Ennyi honfoglalónak további élettérre van szüksége, a központokat elfoglalva, azt lefedvén, kifelé kezdenek majd terjeszkedni. Magyarországot 2200 kilométeren kell körbekeríteni, vasfüggönnyel. Európa ugyanis 2015-óta már "csak" Magyarország nyugati határaitól az Uralig terjed. Talán Ausztriának van még választása hogy velünk tart, vagy Európával együtt elbukik. Csak a Nemzet! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!