Felzárkózás a Kelethez

2017. október 20. 07:24

Ha már leszakadtunk a Nyugattól, legalább a Kelethez zárkózzunk fel, és az ellopott forintok egy része szolgáljon nemes célokat.

2017. október 20. 07:24
Wiedemann Tamás
Magyar Nemzet

„Az élet a multinacionális cégeket igazolta. A Magyar Telekom ma már az Orbán-kormány stratégiai partnere, a cég szolgáltatja a kormányzati telefonflotta egy részét, építheti ki a széles sávú vezetékes internetet ott, ahol gazdaságilag nem éri meg, továbbá milliárdos közbeszerzések nyertese. A multik – legyen szó Magyarországról vagy Laoszról – nem szégyenlősek, alkalmazkodnak a helyi viszonyokhoz: a korrupció csak egy költségelem a helyi üzletmenetben, és persze bizonyítvány az adott nemzetről. Kétlem azonban, hogy idehaza a csúszópénzekből jutott a szegény családoknak, esetleg a helyi óvodának, bár sanszos, hogy Rogán szomszédjának igen. Ha már leszakadtunk a Nyugattól, legalább a Kelethez zárkózzunk fel, és az ellopott forintok egy része szolgáljon nemes célokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2017. október 21. 01:27
És az elcsórt fontokkal mi a pálya? https://www.youtube.com/watch?v=G-2QqMR5qnI
tango47
2017. október 20. 18:00
Húsz évig voltam MN előfizető. Ma a szemlézett, rövidített cikkei is elkeserítenek. Még a pártállamban is színvonalasabb volt ez a lap, mint ma.
puszika
2017. október 20. 11:32
Kedves Tamás! Régen olvastam ilyen gyönyörű nyalintást! Simicska örül,hogy ilyen tanulékony vagy. De meddig??
KötőDániell
2017. október 20. 11:06
Ezek az okos firkászok miért nem állnak össze és jelentik fel a kormányt az állitólagos lopásokért? Ja, hogy az nem megy. Mert sokaknak az oknyomozói ujságírás azt jelenti hogy beleböfögjük a kényszergondolatainkat a nagyvilágba. De konkrét számikkal és esetekkel meg bírósági feljelentésekkel senki nem hozakodik elő...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!