Bűneink

2017. október 22. 22:33

Nem kéne egy háborúval elpusztítani az erotika jövőjét.

2017. október 22. 22:33
Duncan
Beautyfy

„Ne hazudjuk már, hogy a Ferrarinak soha nem volt szerepe a párválasztásban, és a medencés villába is erőszakkal vitték be a karrierre vágyó Ambert és Tiffany-t már nyolcvankettőben. Akkor lepődhetnénk meg joggal azon, hogy egy öltönyös kéjenc kirakja elénk az asztalra a szerszámát, ha nem tűrnénk csendben, hogy a szomszéd irodában Peti így legyen csoportvezető, Zsófi kettőnek meg így legyen fagyizója. Ha nem asszisztálnánk a módszertan legvirtuózabb művelőinek kertévéstül, hirdetőstül, instagramostul, az talán lehetne egy első rohadt lépés, de ezt a csajt itt 74.000 ember követi fészbúkon. Nem látom, hogy erkölcsi okokból kérlelhetetlen társadalmunk oly ridegen kirekesztette volna, viszont tízezrek fizettek azért, hogy láthassák vízisízni. Miért ne kérdezne akkor meg a gazdag kövér bárki mást is, hogy akar-e hajókázni Malibun?

A VILÁG, AMIT ÉPÍTÜNK

Vannak undorító gyakorlatok, amikre sokféle jó és rossz válasz lehetséges. Jó válasz, ha egyértelműen tudatjuk minden perverz barommal a határait, ha nem ijedünk meg nemet mondani, ha kiállunk közösen valamiért és valami ellen, ha azonmód odapirítunk, ahogy megtörténik. Jó válasz, ha férfiként vállvetve ugrunk talpra azokkal szemben, akik a szemünk láttára aláznak meg nőket (vagy férfiakat!), akár a hatalmukkal visszaélve, akár attól tök függetlenül.

Rossz válasz pedig az, ha visszamenőleg húsz évre összeszedjük az összes félreérthető sms-t, burkoltan fenyegetve mindenkit, aki valaha írt nekünk egy túl vakmerőt. Rossz válasz az, ha minden közeledésre tökön rúgással akarunk felelni, mert a férfi őszinte közeledésére gyaníthatóan szükség lesz még pár száz évig. Bármilyen szörnyűséget látunk, az nem lehet indok arra, hogy felháborodásunkban attól a pillanattól kezdve feketén-fehéren tekintsünk a világra ahelyett, hogy ésszel felmérnénk a működését, és ott nyúlnánk bele, ahol bele kell. Nem minden taplóság szexuális erőszak, és nem mindenki tudja felmérni a határt a szenvedélyes flört és a gyomorforgató parasztság között,

CSAK HA MI AZONNAL VILÁGOSSÁ TESSZÜK SZÁMÁRA.

Aztán majd eltelik húsz év, és talán már nem kell egyenként mindenkinek elmagyarázni.

Bátor nőknek kell most edukálniuk egy egész generációt, és bátor férfiaknak kell mellettük állni ebben. Közben pedig nem kéne egy háborúval elpusztítani az erotika jövőjét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drkovax
2017. október 23. 17:12
Mondjuk nem lenne semmi bajom ezzel a "zaklatásos" bulival, ha azok is kiállnának, akik ezen az úton önként mentek végig és kaptak szerepet, Oscart, Emmyt, milliós gázsit stb. és bocsánatot kérnének azoktól a náluk tehetségesebb kolléganőktől, akik megmaradtak a konzervatív erkölcsöknél és inkább akár a színészi pályát is feladták. Továbbá ha a nagy gender forradalom szelétől sodorva előkerülnének az LGBT zaklatók, meg a hatalmaskodó női vezetők is ... (Mert ugye nem akarja azt a dajkamesét bemagyarázni senki, hogy közülük arányosan kevesebbet rontana meg a hatalom ?)
Huffnágel Pista
2017. október 23. 13:36
SEXODUS - ELSŐ RÉSZ: A FÉRFIAK HÁTAT FORDÍTANAK A NŐKNEK ÉS A TÁRSADALMI ELVÁRÁSOKNAK http://www.huffnagelpista.com/sexodus---elso-resz-a-ferfiak-hatat-forditanak-a-noknek-es-a-tarsadalmi-elvarasoknak.html SEXODUS - MÁSODIK RÉSZ: A FEMINISTÁK ÁRMÁNYKODÁSA MIATT NEKED NEM LESZ SE PASID, SE FÉRJED, SE GYEREKED http://www.huffnagelpista.com/sexodus---masodik-resz-a-feministak-armanykodasa-miatt-neked-nem-lesz-se-pasid-se-ferjed-se-gyereked.html BREXIT után nyakunkon a SEXIT: Férfiak milliói lépnek ki évente a Púnijóból ​ http://www.huffnagelpista.com/brexit_utan_nyakunkon_a_sexit.html
Google
2017. október 23. 12:07
Hat szep peldat kaptunk arra, hogy vezeto, proglessziv liberaldemoklataink hogyan ertelmezik a ferfi-noi egyenjogusagot Weinstein-modra!
Frick László Emlékzenekar
2017. október 23. 09:42
Palácsik Tímeát a legjobb példának tartom. Palácsik egy ősi-ősi nőtípus utolsómohikánája. Az ő népénál az teljesen kizárt, hogy egyszál fa... szóval férfi "inzultálhasson" egy nőt. Nemsokminden maradna a faszi arcából, amelyik bepróbálkozna. Palácsiknak volt egy szerelme, aki másik asszony után nézett. Palácsik népének asszonyai között a kevésbé iskolázott szegmensben a nő pejoratív értelmű, a hülye-kikent-kifent ostobapicsá-nak felel meg. Imígyen sértegetik egymást veszekedéskor. "Te! te.. Te nő!" Nőnek mondani bocsjav, leszólni egy asszonyt vagy még lyányt igen súlyos sértésbe számít.) Szóval Tímea megtudta, hogy az expasija másik nő után nézett, kis piálgatás után egy üveg piával felkereste a(z alkoholista) expasit, először cicamicázás, aztán veszekedés, végül másnap elhatározta, hogy az expasi arról kódul, méghozzá egy életre. Tervéhez pedig társadalomszociológiához tök hülye, buta feminimopicsoidok asszisztáltak. Akik úgy az ingyenreklámtevékenységük közepe táján már tisztában voltak azzal, hogy Timcsike jól megszop... akarommondani, megvezette őket. Akkor azonban már késő volt kiszállni. talán ezért is kompenzál most annyira veszetten a jógyereksajtó Palácsikon. Tímea népének asszonyai... azt az ojrópai picsaember-metroszexuális, papírjai szerint "férfi" típust, amit a maimarketing sokszorosít, nem is tekinti férfinek. "Asszonyember! Ettű' ugyan ki nem lesz a peckem!" -így fogalmaznak tímea népének iskolázatlanabb asszonyai. [Ugye, eleve ott kezdődik a probléma, hogy a fejlettojrópid nő rákérdez arra, mi lehet egy asszonynak a pecke, ami kivan -"mi'jaa?" Próbálta volna Weinstein Palácsikot "zaklatni". Palácsik megmutatta volna, egy igazi asszony hogyan kezel ilyen bepróbálkozást. Mindenesetre Weinstein-nek nemigen maradt volna mire borostát növesztenie a zsírarca slankításához. Az ojrópid picsaember mindenidők legeslegfejlettebb, hű-de-empatikus csimborasszójának képzeli magát. Nos, ha annyira empatikus ez a fejlettember, akkor egy semmi magát átképzelnie egy Európa felé hosszúmenetelés-ben szerencsét próbálni igyekvő bangladeshi dalit, pakisztáni vagy afgani fiatalembernek képzelnie magát -megvan? Jó, akkor most , már ebben a hűde empátikuss lelkiállapotában ez a fejlettojropid tekintse át a Weinstein botrányt. Köszönöm a figyelmet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!