Kötcse üzenete

2017. szeptember 04. 07:01

Mivel a nemzeti oldal még jól emlékszik a 2002-ben bekövetkezett rémálomra, senki nem veheti félvállról az elkövetkező időszakot.

2017. szeptember 04. 07:01
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Mivel a nemzeti oldal még jól emlékszik a 2002-ben bekövetkezett rémálomra, senki nem veheti félvállról az elkövetkező időszakot. Az utóbbi időben többször is megtapasztalhattuk, hogyan teremt káoszt bárhol, hogyan dönt meg neki nem tetsző kormányokat a globalista háttérhatalom, amely ugye nincs is, hogyan rejtik humanitárius vagy jogvédő akciók mögé a nyilvánvaló beavatkozást a nemzetek életébe olyan szervezetek, amelyeket egy filantróp jelmezbe bújt gátlástalan spekuláns pénzel, akinek persze soha semmihez nincs köze.

Ezért nem túlzás, amikor Rogán Antal, a miniszterelnöki kabinetiroda vezetője szerint eddig nem használt eszközöktől, például utcai zavargások kirobbantásától sem riad majd vissza a Soros kottájából játszó hazai ellenzék.

Kötcse legfontosabb üzenete tehát, hogy meg kell védeni a kerítést, amely nemcsak bennünket, hanem egész Európát védi az illegális bevándorlás minden súlyos következményétől. Hozzon kvótaügyben bármilyen ítéletet a bíróság, hazudjanak erről bármit is a kevert népességű Európai Egyesült Államok elmebeteg hívei.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2017. szeptember 04. 17:29
Nemzeti oldal?Az az amelyik az Orbàn talpát nyalva a Vezér derekát fogva rohan hol ide,hol oda,hol amoda,hol meg emide?
dakotasámán
2017. szeptember 04. 13:31
"Ebben a szövegkörnyezetben, mondhatni: ricsajban tartotta meg a Fidesz és értelmiségi holdudvara a szokásos őszi politikai évadnyitóját ..." ottóka, a magyar tetűktől hablaty papagáj üzemmódba kapcsolt. hát aztán nyalonc, milyen fideszes értelmiségi holdudvar ? a professzorok Battyhány köre netán, akik szerint egy kis lopás még megengedhető a mutyikirályságban ? vagy netán magadat és bazmeg zsocát is az értelmiségi holdudvarhoz sorolod ? és mi alapján bazmeg, ha már szóba került zsoca is. még ha a fidesz maffiát említetted volna, némi megértést kicsiholhattál volna, de akik egyetlen szavukat nem képesek az ország szétrablása ellen felemelni, azokat seggnyalóknak és bűnpártolóknak kell tekinteni, nem értelmiségnek. hogy hülye vagy, az már rég nem kérdés, csak az nem volt egyértelmű, hogy társul-e aljassággal. mivel magadtól soha nem jönnél rá, hát elárulom, társul. 2002-től kezdődő rémálomról beszélsz bazmeg, de akkor nézz már utána, volt-e válság más országokban 2008-9-ben. milyen meglepő, hogy volt. na szóval, eszméletlen abszurd, amikor egy papagáj gondolatokat tulajdonít magának.
noMores
2017. szeptember 04. 08:53
Milyen "nemzeti" oldal, te kommunista seggnyalo majom? Ottokam, Puzser buntetett, de meg is erdemled, takonygerincu parazita: http://nyugatifeny.hu/2017/08/31/puzser-olyan-levelet-kuldott-gajdics-ottonak-hogy-az-orbanista-fenektisztogatonak-leesett-a-haja
Mindjárt
2017. szeptember 04. 08:38
Unalmas a gátlástalan seggnyalásod Gajdics. Nélkületek is tudjuk, hogy ide nem kellenek migránsok és nektek is tudni kéne de ti, mocskos, tolvaj, kommunista gazemberek rank hozzátok a kötvényes migránsokat mert abból lopni tudtok, rengeteget tudtok lopni. Bizonyára te is kapsz a kötvénylopásos pénzből a felcsúti cigány gazdádtól de akkor se helyes, hogy tizezer számra hozzátok a nyakunkra ezeket a potenciális terrorista kötvényes migránsokat. Legalább ne hazudnátok nemzetinek magatokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!