Orbán már ott is sunnyog, ahol nem is muszáj neki

2017. július 04. 08:57

A miniszterelnök pedig vegye észre: a változás elkerülhetetlen, akárhány zsarnokkal szűri is össze a levet!”

2017. július 04. 08:57
Szél Bernadett
Facebook

„Egyszerűen értethetetlen, hogy Orbán Viktor már ott is sunnyog, ahol nem is muszáj neki. Az éj leple alatt Budapestre érkezett az egyiptomi elnök, akivel ma Orbán is tálkozott. Miért? Kik voltak még ott? Miről volt szó? Orbán ezeket nem köti az orrunkra: alig számoltak be arról, hogy érkezik el-Sziszi, az élőnek meghirdetett sajtótájékoztatót pedig egyszeűen eltüntették a kormány oldaláról. Se kép, se hang. Nincs itt semmi látnivaló, majd Orbán Viktor eldönti, melyik stróman cégének utalja ki az ország sorsát évtizedekre meghatározó haditechnikai megállapodások bizniszét. Egy biztos, Orbán a demokratikus értékek és az emberek szabadságának tiszteletbentartására nem hívta fel az egyiptomi elnök figyelmét, neki az nem fontos, amíg pénz jut neki és a mára már exportcikké is váló Mészáros Lőrincnek. Megtanulhatta volna már a kormány, hogy mi az LMP-ben tudjuk, mi a dolgunk, mindig végére járunka titkolózásainak és hazugságainak – most is így lesz. A miniszterelnök pedig vegye észre: a változás elkerülhetetlen, akárhány zsarnokkal szűri is össze a levet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2017. július 05. 08:52
Sajnos, illetve a Fidesz szempontjából nagyon is kényelmi állapot, ha ballibek megszólanak.
stevebacsi
2017. július 05. 00:56
reginaaolsen az lmp macával menjetek a ratyi fesztiválra(pride) ott a helyetek,a fartúrónak adjátok elő sérelmeiteket....az a ti szinvonalatok....
GV0917
2017. július 04. 22:05
Te Berni, te nem szoktál álmodni?Fogadok, hogy mindig pénz és szex motívumok kavarognak az agyadban. Most is azt álmodtad, hogy jött Ali Baba- itt már várta az éj kellős közepén a kormányt képviselő negyven rabló. A kormány gyorsan elslisszolt, mert nem akarta elárulni a jelszót! Te bezzeg megálmodtad." Tárulj szezám"Mire felébredtél... Nosza p...m panaszkodd meg, hogy az éjjel kilopott meg? A Lázár is a Gulyás is, még a Duplaszemű Rogán is! Aztán csak hadart, hogy ezt is elviszik, mire nagy nehezen hatalomra kerülünk! Meg amazt is elviszik! Hagyjatok már nekünk is, mert: "Nem elég a LÉRE várni, A LÉT AKARNI KELL!!! ÉS NEM ELÉG AKARNI, DE LOPNI, LOPNI KELL !!!"
illesl
2017. július 04. 21:36
ISMERETEIM SZERINT LUDAK NEM MEHETNEK BE AZ ORSZÁGHÁZBA. EZ A SZÉLLEL-BÉLELT ÜTŐDÖTT NŐ SZEMÉLYBŐL ÖMLIK A HÜLYESÉG ÉS AZ OSTOBASÁG! OLY ANNYIRA TITOKBAN JUTOTT EL az EGYIPTOMI ELNÖK BUDAPESTRE, HOGY ITT VOLT A LENGYEL, CSEH és SZLOVÁK MINISZTERELNÖK! NAGYON HELYESEN TESZIK A V4-ek és ORBÁN, hogy MEG AKARJA VÉDENI MAGYARORSZÁGOT A BETOLAKODÓKTÓL. ISTEN KEGYELME, hogy ILYEN SZÉLLELBÉLELT OSTOBA TYÚKOK és AZ MASZOP a rikácsoló LENDVAI ILDI NÉNIJÉVEL, GURMAI ZITÁJÁVAL, LAMPERTH MÓNIKÁJÁVAL NINCS KORMÁNYON. ELKÉPZELNI IS NEHÉZ AZT A RONTÁST, AMIT EGY NEOLIB-BOLSI KORMÁNY ALATT A MIGRÁNSOK ITT OKOZTAK VOLNA. MERKEL ANYÓ JÓL KIGONDOLTA: ITT LETT VOLNA A MIGRIK LERAKATA. INNÉT VÁLASZTOTTA VOLNA KI A JÓ POTENS, és NÉMET GYERMEKEKET CSINÁLÓ AGYSEBÉSZEKET, MÉRNÖKÖKET, KERESKEDELMI SZAKEMBEREKET, AKIKKEL KERESZTEZTE VOLNA A NÉMET VONALAT, MELY INKÁBB SZAKÁLLAS NŐKBEN TELJESEDIK KI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!