Az LMP szurkol a magyar versenyzőknek, a vizes VB megnyitóján viszont nem vesz részt

2017. július 13. 13:33

Az LMP társelnökei nem tesznek eleget a meghívásnak, és nem vesznek részt a vizes VB megnyitóján: nem fognak statisztálni egy sokszorosan túlárazott projekt pazarló nyitórendezvényéhez.

2017. július 13. 13:33
LMP
Közlemény

„Az LMP társelnökei nem tesznek eleget a meghívásnak, és nem vesznek részt a vizes VB megnyitóján: nem fognak statisztálni egy sokszorosan túlárazott projekt pazarló nyitórendezvényéhez. Szurkolunk a magyar versenyzőknek, akik mögött valódi teljesítmény van, reméljük, hogy ezúttal is jó eredményeket érnek el.

Azt is reméljük, hogy a győzteseket jobban megbecsülik majd, mint azokat az olimpikonokat és korábbi bajnokokat, akiket megalázó módon csak napokkal a megnyitó előtt hívtak meg, majd elképesztő módon egy nappal később közölték velük, hogy még sincs rájuk szükség.

Az LMP a világbajnokság alatt is egy olyan megújuló Magyarországért dolgozik, ahol minél több ember kap lehetőséget a sportolásra, es ezáltal az egészségre, mert nálunk az egészségre nevelés és a minél több fiatalt bevonó tömegsport áll a középpontban, és nem a stadionépítés meg néhány kiválasztott sportág luxusfinanszírozása.

Szél Bernadett társelnök-frakcióvezető

Hadházy Ákos társelnök”

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2017. július 14. 23:55
Remélem, a VIP kártyáitokat szétosztottátok (legalább végre hasznosak lehettetek). Tévében nézve is k.rva jó volt.
józan paraszti ész
2017. július 14. 10:18
Kit érdekel, hogy szabadidőben mit, vagy mit nem csinálnak?
ultrabrutal
2017. július 13. 21:51
A gyűlölet és az irigység belülről marcangoló dögbogara nem engedi meg nekik, hogy ott legyenek...
GV0917
2017. július 13. 21:04
Szakasitsffy non coronat! Csak azért, mert a Berni kinőtte a "pancsoló kislány " szerepét.Habár akadna a fürdős szakmában más meló is! Igaz a végére, jó ha WC-s néni lesz belőlük.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!