Paksot is összerakhatják így

2017. június 23. 16:40

Nem lesz, aki kötbért követeljen.

2017. június 23. 16:40
Stumpf András
Facebook

„Paksot is összerakhatják így. Nem lesz, aki kötbért követeljen. Tiszta haszon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Learten
2017. június 24. 20:28
„"Kihagytam: rádioaktív sugárzás talán? :P" Igen kihagytad meg a Sr-90 meg a rádiumot! És kapd be a nyelv nyújtogató szmájlidat!” Ilyen az amikor csak az igazság kényelmes részével szeretnél szembenézni. Sokan vannak ezzel így, te meg adod alájuk a lovat. Meglehetősen dogmatikusan.
Learten
2017. június 24. 20:24
"Éppen azt írtam, hogy nem lehet rákennyi, mert nincs alapja. "SE csontrákért"" ""mindenért a dohányzást lehet okolni, már nagyon durva" Nem mindenért csak azokért amit leírtam. Pl. a vastagbélrákért nem okolható se bőrrákért se agydaganatért se csontrákért se gyomorvérzésért se vese elégtelenégért." Két idézet tőled ha már szenilis is vagy. Legalább közeli kommentekben ne ellentmondásokat kreálj, még a dogmatikus rész élét is elviszed ezzel. "Na ezért vagy te árnyékbokszól, szókiforgató szalmabábos!" Nos, mindenki magából indul ki...
tango47
2017. június 24. 18:02
Nem tudtam, hogy a Roszatom újította fel a metrókocsikat.
Learten
2017. június 24. 16:12
"agydaganat, csontrák: senki sem tudja pontosan, ez a te mumusod szóval kenjük a dohányzásra, de mi van akik sosem dohányoztak? :S" Kihagytam: rádioaktív sugárzás talán? :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!