Mától nem kell betartani a törvényeket Magyarországon

2017. június 27. 09:55

Magyarország államformája mától anarchia. Aki ezt megkérdőjelezi, az nyíltan a magyar emberek akarata ellen megy, és ezt ön sem akarhatja.

2017. június 27. 09:55
Seres László
Seres László
HVG

„Magyarország nem hajtaná végre az európai bíróság döntését, ha az kötelezővé tenné az EU-s menekültkvótákat – erősítette meg az Igazságügyi Minisztérium államtitkára, Völner Pál, aki a Magyar Időknek úgy fogalmazott: »Akárhogyan is alakul az eljárás, nem nyithatjuk meg kapuinkat az illegális migránsok előtt.« Állj-állj – hogy mi van? Akárhogy alakul is az eljárás? És ha ellenünk dönt? Akkor már nem is kell alávetnünk magunkat egy bírósági döntésnek? Nem.

Van ugyanis egy, az EU bíróságánál magasabb instancia: a magyar miniszterelnök, aki a legutóbbi EU-csúcson kerek perec közölte: ha az Európai Bíróság nem nekünk ad igazat, el fogja utasítani a kormány az ítéletet. »Magyarországnak senki nem mondhatja meg, mit tegyen.« 

Ahogy mondani szokás, itt tartunk most. Soroséknak transzparensnek kell lenniük és jogkövetőknek, a magyar kormánynak nem. És mivel a magyar kormány és a magyar nép egy és ugyanaz, egy a tábor, egy az akarat és még csomó minden egy, ezért bátran csatlakozhatunk szabadon választott kormányunkhoz, mától nem vonatkoznak ránk a saját törvényeink.

Magyarország államformája mától anarchia. Aki ezt megkérdőjelezi, az nyíltan a magyar emberek akarata ellen megy, és ezt ön sem akarhatja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. június 27. 23:58
A migránsok betelepítése katasztrófát jelentene Magyarországon. Ilyet tehát semmiféle bírósági ítélettel nem lehet ránk kényszeríteni. A nemzet fennmaradása magasabb rendű holmi EU-s törvényeknél, amelyek ráadásul mindenféle kiforgatott, szándékosan rosszul értelmezett "emberi jogokon" alapulnak. Seress, ha komolyan azt vallod, hogy nem kell betartani a törvényeket, én szívesen meglátogatlak, és áthágok néhányat, csak aztán nehogy meggondold magad! :-)
kjkj945
2017. június 27. 15:17
selá t se hall az eju kvóta törvényét miért kellene Magyarországnak betartania. Ja selá-nak ez azt jelenti,hogy Magyarország a ''saját'' törvényit sem tartja be?
zakar zoltán béla
2017. június 27. 15:13
O
kalhana
2017. június 27. 15:01
Egy országba, de még egy faluba, utcába sem lehet beerőszakolni senkit az ott lakók akarata nélkül. Ezt minden kormánynak garantálnia kell. Ezzel ellentétes törvényt hozni nem legitim. Ilyenkor életbe lép a ius resistendi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!