Minden arra utal, hogy politikai okokból záratják be az Aurórát

2017. június 29. 13:48

Az Auróra kommunikációs munkacsoportjának vezetője, Lukács Áron szerint túlzás lenne azt állítani hogy az ellenőrzés politikai akció lett volna. Mi se tudjuk ezt biztosan állítani, de egyre valószínűbbnek tűnik.

2017. június 29. 13:48
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Az Auróra kommunikációs munkacsoportjának vezetője, Lukács Áron szerint túlzás lenne azt állítani hogy az ellenőrzés politikai akció lett volna. Mi se tudjuk ezt biztosan állítani, de egyre valószínűbbnek tűnik.

Ugyanis a razzia óta eltelt időben a Fidesz kommunikációs gépezete és holdudvara több helyen is foglalkozott a klubbal és a közösségi hellyel.

Először a Józsefvárosi Magdolna Negyed Egyesület foglalkozott az Aurórával. Az a civil szervezet, ami erősen együttműködik a Fidesszel a kerületben. A szervezet a razzia után nem sokkal nyílt levelet intézett a kerület vezetéséhez, hogy a lakók nevében azt kérje, zárják be a helyet.

Ez csupán azért furcsa, mert az Auróra közösségi ház nem a Magdolna, hanem a Csarnok negyedben található, így ha tényleg Magdolna negyedbeli lakókat képvisel a szervezet, nehezen zavarhatja őket a Magdolna negyed szélétől másfél utcára lévő Auróra. A cikket számos, a Fidesz média körébe tartozó lap lehozta, a Magyar Hírlap például egy hét elteltével tartotta fontosnak napirendre venni a témát.

A helyszínnel valójában kapcsolatban nem lévő JOMA közleményével több olyan állítás is szemben áll, amiket helyi lakók a különböző közösségi oldalakon tettek meg arról, hogy nem az Auróra az igazi probléma az utcában, hanem az utca végén lévő üvegvisszaváltó hely, ahol rendszeresen hangoskodnak az ott italozó arcok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tesze Tosza
2017. június 30. 11:17
A tények részletes ismerete nélküli határozott álláspont kinyilatkoztatásokban, és a felelősség bármilyen csekély terhe nélküli észosztásban aranyérem a kettős mércének.
Peter8811
2017. június 30. 06:59
Ha baloldali kábítószert szívtak és a kocsma baloldalán akkor bizony politikai okokból zárták be. Ne hagyjátok, hogy még szívni se hagynak titeket!
néhai Ch.Pilot
2017. június 29. 18:28
"Mi se tudjuk ezt biztosan állítani..." Ez a kulcsmondat(rész) e jámbor kérődző írásában. Ez igaz minden eddigi írására, és az ezután írandókra is. Semmit sem tud biztosan állítani, de azért állítja.
Patterson
2017. június 29. 16:13
brühühü.....Előre kurvák, gengszterek! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!