A magyaroknak elegük van Orbán rögeszméiből

2017. június 27. 20:12

A nép nem Brüsszelt, hanem a migránsokkal (letelepedési kötvények) üzletelő Orbánt és a brüsszeli pénzeket bezsebelő korrupt haverjait akarja megállítani, hogy jusson pénz bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra.

2017. június 27. 20:12
Jakab Péter
Jakab Péter
Jobbik

„A nemzeti konzultáció egyetlen célja az volt, hogy az egyre fogyó kormánypárti tábort még 2018-ban utoljára egyben tartsa Fidesz.

A milliárdos kormánypropaganda álszent kérdéseit maga Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke leplezte le, amikor azokról kijelentette: »tény, hogy normálisan gondolkodó emberek számára csak egyféleképpen megválaszolható kérdések vannak a kérdőíven.«

A nép nem Brüsszelt, hanem a migránsokkal (letelepedési kötvények) üzletelő Orbánt és a brüsszeli pénzeket bezsebelő korrupt haverjait akarja megállítani, hogy jusson pénz bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra. A Jobbik az elszegényedést és az elvándorlást fogja megállítani, ezért a néppel közösen le fogjuk váltani minden idők legkorruptabb rendszerét.”

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2017. június 28. 18:36
MINDEN MAGYAR EMBER MEGVET TITEKET NACI PATKANYOK ..... A kurva anyatokat gecy fasiszta patkanyok... 2ö18 megkapjatok ami jar nektek ...... GECY FOSOK
Lolka-Bolka
2017. június 28. 18:34
TE MOCSKOS NACI ... neked kusssss a kurva anyad. MINDIG IS TUDTUK , HOGY A JOBBIK EGY TETKES KOMCSIK ALTAL KREALT TETU HAZAARULO buzik gyulekezete ........
Mindjárt
2017. június 28. 17:44
"A magyaroknak elegük van Orbán rögeszméiből" Melyik magyaroknak? A kádárista nyugger fidesz birkák is magyarok, nagyon hitvány magyarok de azok mindent örömmel lenyelnek a felcsúti cigány gazdájuktól. Azoknak a magyroknak akik nem kádárista nyuggerek még sokáig nem lesz beleszólása a politikába mert a kádárista nyuggereknek a felcsúti kell. Sorry :)
Hajnal Rozi
2017. június 28. 08:11
Jakab úr! A Fidesz tábora egyben van!! Nem nézi ön a pártok támogatottságának felmérését??? 42 %-on áll a Fidesz az ellenzék ha mind összefogna sem érne a nyomába! Mi igen is megakarjuk állítani a Brüsszeli támadásokat, le akarjuk állítani őket a kötelező kvóta ránk erőltetésével, mivel mi nem akarunk migránsokat befogadni! Hiszen a kvótának nincs felső határa!!!! Nekünk kell a migránsoknak lakást és segélyt adni! Amíg van rászoruló magyar ember, addig ne a migránsoknak adjuk már a magyar adófizetők pénzét!! A letelepedési kötvényeknél minden szabályos volt! - ha cikket ír ne jobbik hazugságokat fogalmazzon meg benne!!!- HANEM AZ IGAZSÁGOT!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!