Alacsony a béred? Sebaj, majd a Fidesz jól kinevet!

2017. május 14. 12:15

Ha ezek az emberek megszervezik magukat, és beszüntetik a munkát, ez az ország megáll, és Orbán Viktornak fél napon belül távoznia kell a hatalomból.

2017. május 14. 12:15
Pap Szilárd István
Kettős Mérce

„A Fidesz hét éves kormányzása erre a filozófiára épül, az »annyit érsz, amennyid van« logikára, és ehhez jól kiszámított érdeke fűződik. A kiszolgáltatott, kormányzati madzagon rángatott, és önbecsülésében megtört dolgozó ugyanis nem okoz problémákat, hiszen minden idejét lefoglalja a megélhetésért való küzdelem, és/vagy a felső elvárásokhoz való alkalmazkodás. Ha kell, dolgozik éhbérért a multinak, és ha kell – márpedig mindig kell -, hallgat, mint a sír. És hogy problémája sose válhasson közüggyé, azt majd megoldja az Árpi, egy újabb propaganda-hadjárattal.

Ennek csak akkor lesz vége, amikor ezek a dolgozók az mondják, hogy elég. Mert lehet tüntetni az utcán, és fontos is, hogy érezzük, nem vagyunk egyedül, de végső soron ez az ország a dolgozókon áll vagy bukik. A mentősök, a pedagógusok, az autógyárban dolgozók, a varrónők, az utcaseprők és a buszvezetők működtetik ezt az országot – igaz, napról napra nehezebbé teszi ezt nekik a kormány. Ha ezek az emberek megszervezik magukat, és beszüntetik a munkát, ez az ország megáll, és Orbán Viktornak fél napon belül távoznia kell a hatalomból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. május 15. 21:09
Fizessenek a gazdagok? - szerintem mi fizetjük megint Gyurcsányék remek saját zsebes trükkjét, csekély 18 milliárdot, hiszen az állam - vagyis mi - fizetjük vissza! Na most lehet örülni vagy talán sírni? Kik is loptak?
Ht91
2017. május 15. 14:22
Ostoba fideszes jószágok, a minimálbérekkel azonosan nőttek a termékek és szolgáltatások árai is. Ezek az okoskodó böfögések csak azoktól a fideszes holdudvari szolgáktól származhatnak, akiknek sosem kellett megnézni mi mennyibe kerül. Vagy az 1-2%-os nyugdíjemeléstől megvakított nyuggerektől.
2017. május 15. 05:28
Pap Sziárd hozza a Kettős Mérce formáját. Dilettentizmus ,és károgás. Ki a fenét érdekel.
Patterson
2017. május 15. 00:42
Rettentő sokáig tudnám sorolni, hogy mi az amiben nem értek egyet a jelenlegi kormányzattal, de engedelemmel kérdezném; mi lenne utána? 300 ezres fizetés meg lehetőség, hogy mindenkit bejelentsenek, mert úgy is meg tud élni a vállalkozás? Egyszerűen azt kellene már megértenünk, hogy most az ország lehetőségei nagyjából eddig tartanak. (...és ezen nagyságrendileg az sem változtatna, ha mondjuk a stadionok árait másra költenénk.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!