Hihetetlen

2017. május 31. 08:00

Gratulálok FINA, így sikerült biztosítani, hogy nem úszhatok és nyerhetek annyit idén.

2017. május 31. 08:00
Hosszú Katinka
Facebook

„Innovatív ötlet a FINA részéről???! Maximum 4 start per úszó állomásonként a Világkupán??! Gratulálok FINA, így sikerült biztosítani, hogy nem úszhatok és nyerhetek annyit idén...de mást nem. »A változások pozitív visszacsatolást kaptak az edzőktől és versenyzőktől« – csak éppen minket nem kérdeztek...

Ezen felül csak meghívással lehet menni, tehát nem nevezhet bárki.. Ha a Dudás Dani szeretne menni, nem mehet... Plusz a döntőkbe nevezési idővel lehet bejutni...így nehezen lesznek új sztárok...

És ezért nem tart az úszósport előrébb globálisan.. Nehogy az úszók többször ússzanak, mert véletlenül túl sok figyelmet kap az úszás... Így csak unalmasabb lett a sport... Hihetetlen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. június 01. 07:12
A kádárista nyugger fidesz birkáknak nem kell Hosszú Katinka aki dicsőséget hoz Magyarországnak. Nekik Mészáros és hasonlók kellenek akik kilopják az ételt a gyerekeik szájából.
néhai Ch.Pilot
2017. május 31. 23:37
Dear Mrs. Tusup! Még mindig nem elég a lóvé?
enes
2017. május 31. 22:24
Tusup valakit fejbe fog verni egy Hosszú bottal.
lynx
2017. május 31. 18:54
Lendület Katinka, gyorsan nézz körül nincs e egy nemi erőszaktevő a FINA vezetők között, meg a csúnya Gyárfást is mard el onnan is. Tudod, ahogy szoktad. Csak meg ne vonják a rajtengedélyedet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!