Gyurcsány megint hazudott

2017. április 20. 20:04

2016. október 25-én a DK pártelnöke kifejti, hogy a DK parlamenti képviselői többé nem veszik fel a fizut. Gréczy Zsolt elmondta, hogy a DK képviselői bár nem járnak be a parlamentbe, az alapfizetésüket azért fölveszik.

2017. április 20. 20:04
Nuszbaum Tibor
Reflektor blog

„Gréczy Zsolt bement a HírTV-be, és ha már ott volt, elmondta, hogy a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselői bár nem járnak be a parlamentbe, az alapfizetésüket azért fölveszik.

Az előzményekről azt kell tudni, hogy Gyurcsány Ferenc 2016. október 10-én bejelentette: pártja kivonul az országgyűlésből. Arra hivatkozott a volt miniszterelnök, hogy a DK parlamenti jelenléte csak arra lenne jó, hogy legitimálja a patás ördög jelenleg regnáló rezsimjét.

A nagy bejelentés óta hét hónap telt el. Szemmel láthatólag a rendszer nem ingott bele a Demokratikus Koalíció kínzó országgyűlési hiányába. Az igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy abba sem, ami bent történt a Házban. A Fidesz annyira kiüresítette a parlamenti munkát, hogy ott már releváns vitát nem lehet találni. Egy-egy Szél Bernadett felszólalás lépi át az emberek ingerküszöbét, meg amikor a bajszos komcsi házelnök megint kitilt-betilt-megbüntet valakit.

No de térjünk vissza Gyurcsányékra. 2016. október 25-én a DK pártelnöke Facebook-oldalán osztotta meg az a videót, melyben kifejti, hogy a DK parlamenti képviselői többé nem veszik fel a fizut.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. április 21. 16:11
"Gyurcsány megint hazudott" Talán arról kellene cikket írni, amikor igazat mond. Ja, hogy akkor az újságírók éhen halnának?
kjkj945
2017. április 21. 09:21
megint???? Mikor nem hazudott? Mikor volt egy gaz szava???
kjkj945
2017. április 21. 09:12
ingyenélő naolopók!
Zokni
2017. április 21. 09:00
"Az is bassza meg az annyát, akik bennetek bízott." - írja a DK szavazóira. Képzelem ezek után, mit javasolna a Fidesz szavazóknak, ha tudná, mi' csinál Orbán...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!