Az önkormányzati képviselet nem vicc

2017. március 03. 10:59

A zuglóiaknak és különösen annak az évtizedek óta elhanyagolt, egy éve pedig gazdátlan körzetnek igazi, az ott lakókért tenni akaró képviselőre van szüksége.

2017. március 03. 10:59
Várnai László
Facebook

„A zuglóiaknak és különösen annak az évtizedek óta elhanyagolt, egy éve pedig gazdátlan körzetnek igazi, az ott lakókért tenni akaró képviselőre van szüksége. Az önkormányzati képviselet nem vicc, hanem az emberek életminőségét, mindennapi életét meghatározó komoly munka és felelősség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2017. március 03. 20:43
Én már 22 éve Zuglóban dolgozom! Az elmúlt 2-3 évben a Zuglói kertváros a patakon túl az szinte senki földje lett!
2017. március 03. 20:05
Zuglói lakosként néha elgondolkodom, hogy talán jobb lenne fának lenni a ligetben, mint embernek, akivel nem igazán törődik az önkormányzat. Probléma esetén némi vállveregetés, megjátszott együttérzés és utána semmi... Ezen a kétfarkúak sem segítenének, mert régen ugyan viccesek voltak az ingyen sör és az örök élet ígéretével, de mára már ők is csak megélhetési politikusok.
atila68
2017. március 03. 18:38
Zuglónak nincs polgármestere??? Nocsak!
Pinter68
2017. március 03. 15:48
Én bírom a Várnait, de ezt azért kicsit túltolta. A humor nagyon hiányzik a magyar politikai életből, ez is az egyik komoly problémája a sok közül. A Kutyáék ezen próbálnak változtatni. A végső szót pedig amúgy is a választók mondják ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!