Hét bő esztendő

2017. március 31. 07:20

Szükségszerű újból rögzíteni: a gazdasági növekedés lecsorog a háztartások szintjére is

2017. március 31. 07:20
Szajlai Csaba
Magyar Hírlap

„Szükségszerű újból rögzíteni: a gazdasági növekedés lecsorog a háztartások szintjére is, hiszen egyre kevesebb a munkanélküli, a bérek pedig dinamikusan emelkednek. Olyannyira, hogy a belső fogyasztás a gazdaság új támasztéka, vagyis több felvágottat vagy mosóport lehet vásárolni a megtermelt s visszaosztott értékekből.

Persze jó lenne, ha a döntéshozói fronton már a 2020 utáni időkre is születnének forgatókönyvek, hogy az uniós költségvetési ciklus kifutása kapcsán ne sírjuk vissza a hét bő esztendőt.

Inkább tegyünk érte, hogy itt maradjon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. április 01. 07:30
"Szükségszerű újból rögzíteni: a gazdasági növekedés lecsorog a háztartások szintjére is" A gazdasági növekedésért leginkább a multik itteni leányai a felelősek. A profit viszont elhagyja az országot. A növekedés másik forrása, meg az EU-s pénzek.
noMores
2017. március 31. 11:27
Gyomorforgató ez a szolgalelkű seggnyalás. Döbbenet, hogy újra komcsi ország lettünk, ahol van Pártélet meg egyéb csicskalapok. Az a hír nem hinném, hogy megjelent ebben a kormányzati fosban, hogy 4 magyarországi régió is bekerült az EU legszegényebbjei közé. A NER alatt történt mindez. Sőt a NER-nek köszönhető...
madarasi.abel
2017. március 31. 08:58
Ha már ekkora a jólét, gondolom az is megváltozik magától, hogy minden hat újszülött magyar állampolgár közül egy ne külföldön lássa meg a napvilágot.
madarasi.abel
2017. március 31. 08:57
Amikor nem volt infláció, akkor azért, most, hogy megint van, ezért dicsérjük a kormányunkat. ügyes :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!