Kövér, a vátesz

2017. március 12. 13:32

Fukuyamai magasságokba emelkedett Kövér László, amikor a terézvárosi Fidesz-klubban, Rónaszékiné Keresztes Mónika vendégeként meghirdette a történelem végét.

2017. március 12. 13:32
N. Kósa Judit
Népszava

„Fukuyamai magasságokba emelkedett Kövér László, amikor a terézvárosi Fidesz-klubban, Rónaszékiné Keresztes Mónika vendégeként meghirdette a történelem végét. Mondandójából kitűnt: a történelem a rendszerváltással fejeződött be, azzal a rendszerváltással, amelyet nagyjából-egészében a Fidesz vitt véghez egymaga, s azóta nincsen már semmi, csak »a dögunalom, meg a leépülés«.

Mindez persze onnan nézve érthető, hogy ha valaki felveszi a nemzet szigorú, de igazságos nagypapája szerepét, és napjában néhányszor kötelességének érzi kioktatni az állampolgároknak azt a felét, akik nem értenek vele mindenben maradéktalanul egyet, akkor óhatatlanul kialakul benne a mindenhatóság rendíthetetlen tudata, és el is hiszi, hogy a történelem vele kezdődött és vele is ér véget.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2017. március 13. 13:07
Judit! Téged ki dug a Mandinerből, hogy állandón itt szerepelsz nem vagy olyan jó.
kispufi
2017. március 13. 10:13
juditka pedig fukusimai magasságokban: hülye, mint az atom, és sugárzik is róla.
Vampire
2017. március 13. 08:36
A nø hazudik-hivatalbol. A Kõvernek a lenyeget illetoen altalában igaza van..
Héja
2017. március 12. 20:57
Felebarátaim. Ne süllyedjünk kósajuditi magasságokba. A nő érdektelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!