Szégyen

2017. február 23. 11:37

Elképesztő fővárosunk van: negyedszázadon belül sikerült lemondani egy világkiállítást és egy nyári olimpiát. Utánozhatatlan.

2017. február 23. 11:37
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

Seregnyi értelmetlen, öncélú baromságra költ minden áldatlan nap Magyarország egy nagy rakás pénzt. Az olimpia nem lett volna baromság.

Zizzentnek tekinthető az, aki szerint az olimpiai pályázat visszavonásával bármire is több pénz jut majd. Nem fog.

Égés, szégyen: Marokkó járvány, Líbia háború miatt szokott visszalépni például a labdarúgó Afrika Kupa rendezésétől. Nálunk mi is van?

GYanúsan kevesen akadtak ki a magyar olimpiai pályázat kiherélésén: hová tűnt a lelkesedés? Netán csak művi volt?

Elképesztő fővárosunk van: negyedszázadon belül sikerült lemondani egy világkiállítást és egy nyári olimpiát. Utánozhatatlan.

Nemzeti ügynek mondták, most meg már pártügy. Annyi nemzeti ügyünk lett már sárba tiporva: soha többé ne használjuk ezt a kifejezést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2017. február 23. 21:37
Nem a főváros elképesztő hanem az olimpiarendezés ötlete.
Mich
2017. február 23. 19:51
Vannak nemzeti ügyeink - és azokat senki ne tiporja sárba!
Cassi
2017. február 23. 19:40
Nem az olimpiát mondtuk le, hanem a jelentkezést vontuk vissza. Ne ferdíts! Messze nem ugyanolyan súlyű esemény a kettő. Elnyert olimpiarendezést lemondani valóban presztízsveszteség. Kandidálást visszavonni hétköznapi eset, szóra sem érdemes. Legutóbb Boston, Hamburg, Róma is megtette. Meg kellett volna kérdezni idejében az embereket! A Fidesznek irányt kell váltania, ha meg akarja tartani a támogató táborát. Súlyos hiba ezer milliárdos projekteket erővel keresztülverni mindenkin. A Nolimpiát nem írtam alá, de ha valóban igaz, hogy az ügynöklistákról is indítanak egy népszavazást, azt alá fogom írni az első napon. Azt ugyanis a Fidesz a saját szavazóit is meghazudtolva torpedózta meg.
balbako_
2017. február 23. 19:03
Bizony, itt röfög, dagonyázik egy lumpen proli csürhe, akik jól érzik magukat a pállott kis virtuális világukban és reszketve őrzik a kiváltságukat, hogy soha, semmit meg nem szavaznak, soha semmit nem engednek csinálni, csak folyamatosan jajgatnak, hogy milyen szarul élünk. Aki ki akar törni, azt visszahúzzák, mint a legótvarabb cigány bandában szokás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!