Olimpia?

2017. február 22. 17:01

A vízilabda átvette az uralmat a helyi nép pénzéből épült közuszodában, és rendre rövidebb nyitvatartásokkal tartják távol az úszóközönséget, mert meccs van.

2017. február 22. 17:01
Tallián Hedvig
Budai szauna

„Langyosság van. Közelít a tavasz. Lélekemelő a tél szorításából szabadulni. De a langyosság a szaunában nem jó. Néha jó persze, ha az egyik szauna kevésbé forró, mint a másik. Na de, ha az egyik nem működik a másik meg langyos! Ez vendégellenes. Megy ez a nehézkes üzemeltetés már jó ideje. A törzsvendégek morgása pedig nem csillapodik. Hiába tiltottak ki a Nyéki fb oldalának kommentelői közül hozzá nem értésüket számba vételező írásaimért (lásd pl: Dzsihád a szaunában), nem hagyom magam, s a többi törzsvendéggel együtt nem hagyjuk magunkat! Kritizálunk, amíg át nem veszi az uszoda vezetését egy szakember! Egyre kevesebben vagyunk már ebben az uszodában vendégek.

A vízilabda átvette az uralmat a helyi nép pénzéből épült közuszodában, és rendre rövidebb nyitva tartásokkal tartják távol az úszó közönséget, mert meccs van. A polgármester meg tavaly ősszel beválasztatott a Magyar Vízilabda Szövetség elnökségébe. Csak, hogy értsük az összefüggéseket. Nemzetközi vízilabda tornáknak ad helyet uszodánk, úgy, hogy a gépészet már az utolsókat rúgja, ez persze nem látszik, csak tudjuk, mert jóban vagyunk a személyzettel. És nemzetközi vízilabdatornának ad otthont kedves uszodánk, melynek nem csak a szaunája langyos, de a főbejárati lépcsősorát sem tudták megcsinálni rendesen a tavalyi felújításkor. Hézagos járókövezete fekete fokozatú akadálypályává tette a lépcsősort. Tél végére ledeszkázták. Ismétlem! Nemzetközi viadaloknak ad helyt a sportlétesítmény.

Állítólag nyáron két hónapra bezárják a belső teret, hogy felújítsák a levitézlett gépészetet. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz ebből?! Olimpia biztos nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2017. február 23. 09:58
fontos cikk fontos nénitól, cikk-i!
zakar zoltán béla
2017. február 22. 22:13
Van még ezer hely az országban, ahol lehet.
atila68
2017. február 22. 19:05
Hedvignek problémája akadt. Na és?
DrPepper
2017. február 22. 18:03
"Állítólag nyáron két hónapra bezárják a belső teret, hogy felújítsák a levitézlett gépészetet. Bele sem merek gondolni, hogy mi lesz ebből?!" Meleg szauna?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!