Gyurcsányt amerikai nyomásra nem lehetett perelni 2006 miatt

2017. február 26. 14:14

Budai Gyula, aki kormányzati főtisztviselő volt, elmondta: őt behívatták az amerikai nagykövetségre és ott utasításokat adtak neki. Amin ő felháborodott és a nyilvánosság elé tárta a kísérletet.

2017. február 26. 14:14
Lovas István
Lovas István blogja

„Miki fiam hívta fel a figyelmemet arra – és tényleg igaza van , hogy annak idején Budai Gyula, aki kormányzati főtisztviselő volt, elmondta: őt behívatták az amerikai nagykövetségre és ott utasításokat adtak neki. Amin ő felháborodott és a nyilvánosság elé tárta a kísérletet.

És ez tökéletesen egybevág azzal, amit egyrészt magam a televíziókészülék előtt ülve láttam és hallottam, egyben magyarázatot kaptam arra, hogy itt miért nincs következménye a 2006-os szörnyű eseményeknek, amelyek nem hogy a jogállamisággal összeegyeztethetetlenek, de egészen biztos, hogy azok az akkori és jelenlegi büntetőtörvénykönyvnek a lakosság megfélemlítését célzó szándék miatt terrorcselekményeket megvalósító cselekvések. Elképesztő adat: midőn 2006. október 23-án a rendvédelmi szervek ellövöldözték a teljes gumigolyó és ingerlő gázgránát készletüket, és a vasárnap, és a nemzeti ünnep ellenére a honvédségi központi anyagraktárából pótlásig a belvárosi Madách térnél a REBISZ tömegoszlatóit meg kellett állítani: ezen a délutánon1958 darab gumilövedéket és 1700 darab könnygázgránátot lőttek ki emberek csoportjaira. Az USA adatai szerint az így okozott halálos sérülések aránya elhanyagolható!

Az ekkor kivont kardokkal rendőr lovasrohamot rendelő parancs kiadójának pedig nincs gazdája.

Megáll az ember esze!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2017. február 27. 22:46
Ha valaki nem akarja Gyurcsányt bezárni, az a Fidesz, mert így szabadlábon hozza a legnagyobb hasznot.
Obulus
2017. február 27. 16:20
A tények: Gyurcsány kormány alatt, 800 km autópálya épült, 300 felújított iskola, 6 új egyetemi központ, 70 felújított mentőállomás, megújított kórházak, művelődési házak. Budapestet választotta székhelyül az EU Innovációs Központja. Új gyárak települtek be, a Hankook és a Mercedes. Sokkal több diák tanult tandíjmentesen az egyetemeken, csökkent a bűncselekmények és a halálos balesetek száma, nőtt a gyermekszületések és a lakásépítések száma. Csökkent a vagyoni különbség a leggazdagabbak és legszegényebbek között. És akkor még alig érkezett EU-s pénz.
Csigorin
2017. február 27. 12:17
Nem mellesleg ebbol az is kiderul, hogy 2006-ban kulfoldi gazdai parancsara lovetett a magyarok koze, akarcsak dicstelen elodei fel evszazaddal azelott.
pmolnar
2017. február 27. 08:37
Nem emlékszem erre a történetre. Szeretnék látni egy linket vagy forrásmegnevezést, hogy Budai Gyula mikor és milyen formában tárta ezt a nyilvánosság elé. Követelt az akkori ellenzék vagy kormány vizsgálatot? Kellett volna.Nem emlékszem, pedig ez nagy ügy lehetett (volna)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!