Íme, itt van Nagy-Magyarország!

2017. február 03. 10:26

Liberális egyetemek liberális tanári karai kapnak liberális sírógörcsöt

2017. február 03. 10:26
Ábel Attila
Csepel.info

„Amikor nem az nyer a választáson, akit ők akarnak, akkor előbb csalásról beszélnek. Aztán a szavazók lesznek hülyék. Sőt, a Facebook is hibás, mert ott vezették meg a sok birkát. Álhírekkel és Macedóniából, honnan máshonnan. Meg aztán Oroszországból. Nyilvánvalóan Putyin is bűnös, meghekkelt valamit, az már biztos – állítják.

Végül Soros György, a Liberális Világ Élő Istene és Legkedvesebb Vezetője mindezt megelégeli. Az tarthatatlan! – jelenti ki. Ez az elnök nem maradhat. Meg kell buknia! – mondja ki a végső ítéletet.

Liberális egyetemek liberális tanári karai kapnak liberális sírógörcsöt ennek hallatán. Utcákra vonulnak, visítanak, vonyítanak, hörögnek, transzparenseiket lóbálják, majd görcsök rántják őket a földre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pmolnar
2017. február 04. 08:27
Ha majd a bôség kosarából Mindenki egyaránt vehet, Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán!
sztd
2017. február 03. 14:28
Szerintem ebből egyébkánt nem ártana tanulni. 2002-ben a jobboldal veszített váratlanul. Felmerült választási csalás, a Fidesz úgy elkezdett költekezni (és pl. elherdálni orosz államadósságot) mintha nem lenne holnap, lezárták az Erzsébet hidat, hiszterizálták az országot (pontosabban pár hónapig fenntartották a hisztériát). Akkor azt hittem hülyék vagyunk, de úgy tűnik ez emberi tulajdonság. Akkor a jobboldal volt tele összeesküvés-elméletekkel, most pedig a bal.
balbako_
2017. február 03. 12:16
Mi már a tudás fölényével hátra dőlhetünk. Ugyanaz a forgatókönyv, ugyanazokkal a személyekkel és csúfos kudarccal nálunk, lassan Lengyelországban is és az USA-ban sem tart örökké. A jó intézkedések meg meghozzák az egyre bővülő támogatottságot Trumpnak csakúgy, mint nálunk.
kgyula
2017. február 03. 12:04
"Liberális egyetemek liberális tanári karai kapnak liberális sírógörcsöt" A helyedben én nem írogatnék... Nincs neked ehhez tehetséged. Látszik, hogy a paneleket szépen megtanultad, de kurva gyenge, amit összeraksz belőlük. Sosem lesz belőled egy Bayer Zsolt vagy egy Lovas István.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!